SPRINGBLADE DRIVE M

Adidas - AF6800

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ

Артиклот моментално не е достапен!

Избери големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

MUSKE PATIKE ZA TRCANJE PLITKE

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Бренд: ADIDAS
Робна група: ПАТИКИ
Програм: Машки

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.