CHUCK TAYLOR ALL STAR BREA MATERIAL

Converse - 549580

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ

  • 5.5
  • 6.5

Избери големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

ZENSKE LIFESTYLE DUBOKE PATIKE

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Бренд: CONVERSE
Робна група: ПАТИКИ
Програм: Женски

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.