LFS PATIKE NIKE AIR MAX COMMAND FLEX (GS)

Nike - 844346-011

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ

  • 6.0Y
  • 6.5Y
  • 7.0Y

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

GSB-LIFESTYLE PLITKE PATIKE

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Одржување: Да се одржува со препарати за кожа
Brisati vlažnom krpom
Ѓон: Гума
Горен дел: Кожа
Постава: Platno
Програм: Детски
Бренд: NIKE
Робна група: ПАТИКИ

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.