NIKE LUNARGLIDE 7

Nike - 747355-007

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ

  • 10.0

Избери големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

MUSKE PATIKE ZA TRCANJE PLITKE

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Бренд: NIKE
Робна група: ПАТИКИ
Програм: Машки

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.