PATIKE NIKE AIR MAX PRIME

Nike - 876068-001

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ

Избери големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

MUSKE LIFESTYLE DUBOKE PATIKE

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Одржување: Да се одржува со препарати за кожа
Да се чисти со сува мека четка
Бренд: NIKE
Робна група: ПАТИКИ
Програм: Машки

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.