WMNS NIKE AIR MAX 2016 PRINT

Nike - 818101-006

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ

  • 9.0

Избери големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

ZENSKE LIFESTYLE PLITKE PATIKE

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Бренд: NIKE
Робна група: ПАТИКИ
Програм: Женски

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.