LFS PATIKEBOYS' NIKE AIR MAX SEQUENT 3 (GS)

Nike - 922884-001

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ ОДРЕДИ ГОЛЕМИНАТА

  • 4.0Y
  • 4.5Y
  • 5.0Y
  • 6.5Y

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

GSB-PLITKE PATIKE ZA TRCANJE

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Одржување: Да се чисти со сува мека четка
Ѓон: Гума
Горен дел: Полиуретан
Platno
Постава: Platno
Програм: Детски
Бренд: NIKE
Робна група: ПАТИКИ

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.