TORBA NIKE BRASILIA (EXTRA-SMALL) DUFFEL BAG

Nike - BA5432-010

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ

  • 0

Избери големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

UNISEX TS TORBE

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Програм: Опрема
Бренд: NIKE
Робна група: ТОРБИ

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.