ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака за нарачки над 2990 денари

Плаќање со кредитна картичка, готовина при достава и однапред.

RIDER

RIDER

Брендот RIDER е инспириран од активниот начин на живот и слободниот дух. Филозофијата на брендот Rider е да се живее животот до максимум, да се рушат предрасудите и да се оди напред во возбудливо и ново утре. Без граници, без ограничување. Слободно. Малку екстремно. Rider сандалите и папучите се родени од вистинската бразилска страст за животот, која се рефлектира во начинот на живеење. Оние кои го сакаат, носат и купуваат овој бренд се вистински Lifeaholics (оние кои го сакаат животот и го живеат во потполност). Тие зависат од фактот дека секоја секунда од животот се брои или тие зависат од животот. Брендот Rider својата инспирација за модели и мотиви ја доби од Рио де Жанеиро и неговите жители и ја преточи во колекции. Карактеристично за овој бренд е тоа што повеќето модели имаат технологија Eva sole, која ја впива влагата и го суши стапалото и му овозможува да дише, а притоа не пропушта вода. Меките шари на елегантна и урбана линија на овој бренд им овозможуваат на носителите да се чувствуваат како да одат боси. На крајот на краиштата, мотото на Rider е дека животот е премногу краток за да губите време врзувајќи врвки од чевли. Велат, бидете слободни ова лето. Живејте го животот во потполност и уживајте во секоја секунда. Носете Rider.

43 Продукти

Постави опаѓачки
 1. JAPANKE RIDER ENERGY VI KIDS
  JAPANKE RIDER ENERGY VI KIDS
  Најниско 297,00 ден. Регуларна цена 990,00 ден.
  70%
 2. KID PAPUCE RIDER STRIKE PLUS SLIDE KIDS
  KID PAPUCE RIDER STRIKE PLUS SLIDE KIDS
  Најниско 315,00 ден. Регуларна цена 1.050,00 ден.
  70%
 3. PAPUCE RIDER SPEED SLIDE INF
  PAPUCE RIDER SPEED SLIDE INF
  Најниско 396,00 ден. Регуларна цена 990,00 ден.
  60%
 4. PAPUCE RIDER SPEED SLIDE INF
  PAPUCE RIDER SPEED SLIDE INF
  Најниско 396,00 ден. Регуларна цена 990,00 ден.
  60%
 5. JAPANKE RIDER R1 GRAPHICS AD
  JAPANKE RIDER R1 GRAPHICS AD
  Најниско 479,60 ден. Регуларна цена 1.199,00 ден.
  60%
 6. JAPANKE RIDER R1 GRAPHICS AD
  JAPANKE RIDER R1 GRAPHICS AD
  Најниско 479,60 ден. Регуларна цена 1.199,00 ден.
  60%
 7. PAPUCE  RIDER SPEED SLIDE AD
  PAPUCE  RIDER SPEED SLIDE AD
  Најниско 499,50 ден. Регуларна цена 999,00 ден.
  50%
 8. PAPUCE RIDER SPEED SLIDE AD
  PAPUCE RIDER SPEED SLIDE AD
  Најниско 499,50 ден. Регуларна цена 999,00 ден.
  50%
 9. JAPANKE RIDER R1 AD
  JAPANKE RIDER R1 AD
  Најниско 516,00 ден. Регуларна цена 1.290,00 ден.
  60%
 10. PAPUCE RIDER GO SLIDE AD
  PAPUCE RIDER GO SLIDE AD
  Најниско 516,00 ден. Регуларна цена 1.290,00 ден.
  60%
 11. PAPUCE RIDER GO SLIDE AD
  PAPUCE RIDER GO SLIDE AD
  Најниско 516,00 ден. Регуларна цена 1.290,00 ден.
  60%
 12. JAPANKE RIDER R1 ENERGY V AD
  JAPANKE RIDER R1 ENERGY V AD
  Најниско 559,60 ден. Регуларна цена 1.399,00 ден.
  60%
 13. PAPUCE RIDER SMASH SLIDE AD
  PAPUCE RIDER SMASH SLIDE AD
  Најниско 559,60 ден. Регуларна цена 1.399,00 ден.
  60%
 14. SANDALE RIDER FREE PAPETE BABY
  SANDALE RIDER FREE PAPETE BABY
  Најниско 599,60 ден. Регуларна цена 1.499,00 ден.
  60%
 15. JAPANKE RIDER CAPE IX AD
  JAPANKE RIDER CAPE IX AD
  Најниско 636,00 ден. Регуларна цена 1.590,00 ден.
  60%
 16. PAPUCE RIDER FREE MIX SLIDE AD
  PAPUCE RIDER FREE MIX SLIDE AD
  Најниско 636,00 ден. Регуларна цена 1.590,00 ден.
  60%
 17. JAPANKE RIDER CAPE IX AD
  JAPANKE RIDER CAPE IX AD
  Најниско 636,00 ден. Регуларна цена 1.590,00 ден.
  60%
 18. SANDALE RIDER FREE PAPETE BABY
  SANDALE RIDER FREE PAPETE BABY
  Најниско 636,00 ден. Регуларна цена 1.590,00 ден.
  60%
 19. JAPANKE RIDER R1 ENERGY AD
  JAPANKE RIDER R1 ENERGY AD
  Најниско 645,00 ден. Регуларна цена 1.290,00 ден.
  50%
 20. RIDER INFINITY III SLIDE K SS20
  RIDER INFINITY III SLIDE K SS20
  Најниско 676,00 ден. Регуларна цена 1.690,00 ден.
  60%
 21. PAPUCE RIDER CAPE XVI AD
  PAPUCE RIDER CAPE XVI AD
  Најниско 679,60 ден. Регуларна цена 1.699,00 ден.
  60%
 22. PAPUCE RIDER FREE MIX SLIDE AD
  PAPUCE RIDER FREE MIX SLIDE AD
  Најниско 679,60 ден. Регуларна цена 1.699,00 ден.
  60%
 23. PAPUCE RIDER FREE MIX SLIDE AD
  PAPUCE RIDER FREE MIX SLIDE AD
  Најниско 679,60 ден. Регуларна цена 1.699,00 ден.
  60%
 24. PAPUCE RIDER BAY XII AD
  PAPUCE RIDER BAY XII AD
  Најниско 679,60 ден. Регуларна цена 1.699,00 ден.
  60%
 25. PAPUCE RIDER CAPE XVI AD
  PAPUCE RIDER CAPE XVI AD
  Најниско 679,60 ден. Регуларна цена 1.699,00 ден.
  60%
 26. PAPUCE RIDER SMASH SLIDE AD
  PAPUCE RIDER SMASH SLIDE AD
  Најниско 699,50 ден. Регуларна цена 1.399,00 ден.
  50%
 27. SANDALE RIDER FREE PAPETE KIDS
  SANDALE RIDER FREE PAPETE KIDS
  Најниско 759,60 ден. Регуларна цена 1.899,00 ден.
  60%
 28. SANDALE RIDER COMFY BABY
  SANDALE RIDER COMFY BABY
  Најниско 759,60 ден. Регуларна цена 1.899,00 ден.
  60%
 29. PAPUCE RIDER BAY X AD
  PAPUCE RIDER BAY X AD
  Најниско 795,00 ден. Регуларна цена 1.590,00 ден.
  50%
 30. PAPUCE RIDER BAY XII AD
  PAPUCE RIDER BAY XII AD
  Најниско 849,50 ден. Регуларна цена 1.699,00 ден.
  50%
 31. PAPUCE RIDER BAY XII AD
  PAPUCE RIDER BAY XII AD
  Најниско 849,50 ден. Регуларна цена 1.699,00 ден.
  50%
 32. PAPUCE RIDER RZERO SLIDE AD
  PAPUCE RIDER RZERO SLIDE AD
  Најниско 879,60 ден. Регуларна цена 2.199,00 ден.
  60%
 33. SANDALE RIDER FREE STYLE SAND AD
  SANDALE RIDER FREE STYLE SAND AD
  Најниско 879,60 ден. Регуларна цена 2.199,00 ден.
  60%
 34. PAPUCE RIDER BLOCK SLIDE AD
  PAPUCE RIDER BLOCK SLIDE AD
  Најниско 945,00 ден. Регуларна цена 1.890,00 ден.
  50%
 35. PAPUCE RIDER BLOCK SLIDE AD
  PAPUCE RIDER BLOCK SLIDE AD
  Најниско 945,00 ден. Регуларна цена 1.890,00 ден.
  50%
 36. SANDALE RIDER COMFY BABY.
  SANDALE RIDER COMFY BABY.
  Најниско 949,50 ден. Регуларна цена 1.899,00 ден.
  50%
Page

43 Продукти

ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака

за нарачки над 2990 денари

ЗАМЕНИ И ПОВРАТИ дозволени во рок од 14 денови од прием на нарачката.

Извади loyalty картица

и уживај во собирање и трошење на поените

Д Спортска Опрема 2024 Сите права задржани . Изработка Smart Web Izrada Smart Web