KID PAPUCE RIDER INFINITY III SLIDE KIDS-82743-20106

1.690,00 ден

Заштеди: 1.014,00 ден (-60%)

676,00 ден

-

ГОЛЕМИНИ

  • 28/29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34/35
  • 36
  • 37/38

Спореди големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

PSB+GSB-LIFESTYLE ЛЕТНИ ПАПУЧИ

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Програм: момчиња
Детски
Grupa: OBUĆA
Робна група: ПАПУЧИ
Бренд: Rider
Додатно:

БРЕНД

Марката RIDER е инспирирана од активен животен стил и слободен дух. Филозофијата на марката Rider е да го живееме животот во потполност, да ги срушиме предрасудите и да преминеме во возбудливо и ново утре. Нема граници, нема ограничување. Бесплатно малку екстремен. Возачките сандали и папучи се изведени од вистинска бразилска страст за живот, што се рефлектира во начинот на живот. Оние што го сакаат, носат и купуваат овој бренд се вистински Lifeaholic (оние кои го сакаат животот и го живеат во потполност). Тие зависат од секоја секунда од животот што треба да се смета. се зависни од животот. Инспириран од модели и мотиви, марката „Ридер“ беше изведен од Рио де Janeанеиро и неговите жители и преведен во колекции. Типично за овој бренд е тоа што повеќето модели имаат единствена технологија Ева, која апсорбира влага и го прави стапалото суво и му дозволува да дише додека сеуште протекува вода. Меките упатства на класичните и урбаните линии на овој бренд ги прават оние што ги носат да се чувствуваат како да одат боси. На крајот на краиштата, мотото на Рајдер е дека животот е премногу краток за да губите време за врзување на багажникот. Пораки, бидете бесплатни ова лето. Живејте го животот во потполност и уживајте во секоја секунда. Носете Rider.

Работно време на контакт центар:
Понеделник-петок: 09-16часот
Сабота: 09-14 часот
Недела- неработна

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.