STITNIK PATELLO-27122-01-01

1.490,00 ден

Заштеди: 1.043,00 ден (-70%)

447,00 ден

-

ГОЛЕМИНИ

  • S

Спореди големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

UNISEX ШТИТНИЦИ И СТЕГАЧИ

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Робна група: Штитници
Grupa: ACCESSORIES
Бренд: Rucanor
Програм: Unisex
Додатно:

БРЕНД

RUCANOR> има 15.000 вработени и неколку милиони задоволни клиенти низ целиот свет. Има многу млад тим полн со ентузијасти, креативци и големи љубители на својот бизнис. Клучот за нивниот успех е целосна посветеност кон вработените и клиентите, како најважни деловни врски. Врз основа на овие факти, со доверба во партнерите и со отворена комуникација, тие ја засноваат нивната стратегија за долгорочен развој. Визијата на Руканор е да ги направат своите производи достапни за секого.

Работно време на контакт центар:
Понеделник-петок: 09-16часот
Сабота: 09-14 часот
Недела- неработна

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.