STITNIK ZA CLANAK ARGOS-S-1

- 27105-03

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ ОДРЕДИ ГОЛЕМИНАТА

  • L

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

UNISEX STITNICI I STEZNICI

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Програм: Unisex
Машки
Женски
Бренд: Rucanor
Робна група: Штитници

БРЕНД

RUCANOR> има 15.000 вработени и неколку милиони задоволни клиенти низ целиот свет. Има многу млад тим полн со ентузијасти, креативци и големи љубители на својот бизнис. Клучот за нивниот успех е целосна посветеност кон вработените и клиентите, како најважни деловни врски. Врз основа на овие факти, со доверба во партнерите и со отворена комуникација, тие ја засноваат нивната стратегија за долгорочен развој. Визијата на Руканор е да ги направат своите производи достапни за секого.

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.