TS STITNIK KNEE BANDAGE

Rucanor - 27132-01

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ

  • S
  • M
  • L
  • XL

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

UNISEX STITNICI I STEZNICI

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Програм: Unisex , Опрема
Бренд: Rucanor
Робна група: Штитници

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.