СИНДИКАЛНА ПРОДАЖБА

Д Спорт им излегува во пресрет на своите вработени и членовите на синдикати, нудејќи можност за купување по пат на административна забрана. Неопходен услов за користење на овие погодности е Вашето претпријатие да има договор со Д Спорт. Ваквиот начин на купување, ги овозможува следните поволности:

  • Одложено плаќање на 5 месечни рати

  • Без камата

  • Сите погодности како и за готовински купувачи- попусти, акции, награди, промоции...

  • Можност на купување во сите Д Спорт продавници

Образецот за административна забрана (за вработени) може да се симне тука.


Доколку сте сопственик или менаџер на претпријатие, односно претставник на синдикат, можете да не контактирате на:


onlinemk@djaksport.com

Или телефон: 02/3070176