Општи услови на работење

  • Општите услови на работење на онлајн продавницата „Д Спортска Опрема“ се составени во согласност со Законот за заштита на потрошувачи и наша најдобра намера да оствариме соработка на взаемно задоволство, како и меѓународна пракса во е-работење.

  • Целосни податоци за фирмата можете да најдете со клик на „Податоци за трговецот“

  • При регистрирање на онлајн продавницата „Д Спортска Опрема“ посетителот остава свои податоци за идентификација, а потоа се пријавува со своето корисничко име и лозинка. По регистрирањето, посетителот станува корисник и се стекнува со право за купување.

  • Општите услови на работа подразбираат делување на онлајн продавницата „Д Спортска Опрема“ права на корисниците и деловен однос помеѓу трговецот и потрошувачот, а сѐ со цел постигнување на взаемно задоволство.

  • Општите услови се детално објаснети по области до кои можете да пристапите со клик на саканата област.во продолжение.

Работно време на контакт центар:
Понеделник-петок: 09-16часот
Сабота: 09-14 часот
Недела- неработна

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.