ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака за нарачки над 2990 денари

Плаќање со кредитна картичка, готовина при достава и однапред.

10.000

ПРОИЗВОДИ

100+

БРЕНДОВИ

800

ВРАБОТЕНИ

Организациони вредности

 

Нашите вредности се дефинирани од нашите вработени. Тие се одраз на нашата организациска култура и образецот на однесување на сите наши вработени без исклучок. Потпирајќи се на организациските вредности во секојдневната работа, си помагаме едни на други во остварувањето на нашата мисија. За нашите сегашни вработени, нашите организациски вредности се мерка за успех и дел од работниот учинок, а за оние кои допрва треба да станат наши вработени тие се критериум за избор. Практикувајќи ги нашите организациски вредности, особено ги цениме потребите на нашите купувачи и се трудиме тие да се чувствуваат пријатно при нашата секојдневна соработка. Нашите вредности потекнуваат од универзалните морални принципи и се избрани така што реално ја отсликуваат средината во која секојдневно го поминуваме најголемиот дел од нашиот ден.

Флексибилност

Се прилагодуваме на промените во времето, местото и начинот на работа. Ги уважуваме потребите на купувачите и колегите преку заедничката цел пред поединиот интерес.

Почит

Настојуваме објективно да ги процениме нашите можности. Ја презентираме вистината и точната состојба на работите и не ги прикриваме грешките. Ние ги цениме и истакнуваме заслугите на секој поединец.

Одговорност

Се држиме до нашите зборови, ги исполнуваме своите обврски во рамките на договорените рокови и стоиме зад своите одлуки. Точно и навремено пренесуваме информации и известуваме за исходот од работата или причините за доцнењето. Ние се грижиме за вработените и имотот на компанијата.

Позитивен став

Со вербата во успехот не се откажуваме од целта, иако на прв изглед изгледа недостижно. Со ведар дух, од проблемите создаваме предизвици и преку личните примери придонесуваме кон имиџот на компанијата.

Лојалност

Делиме заеднички вредности и преку доверба ги прифаќаме промените. Ги почитуваме пропишаните правила на работење и ги чуваме деловните тајни на нашата компанија.

 

Д Спортска Опрема 2024 Сите права задржани . Изработка Smart Web Izrada Smart Web