LOPTA NBA TEAM TRIBUTE BSKT CHI BULLS-WTB1300XBCHI

1.890,00 ден

Заштеди: 756,00 ден (-40%)

1.134,00 ден

-

ГОЛЕМИНИ

  • 7.0

Спореди големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

Останете лојални со “Wilson NBA Team Trubute” кошаркарската топка. На површинскиот слој се наоѓаат најизменични шари од примарните и секундарните бои на Вашиот тим заедно со логото на тимот,истакнато на предната страна.”Performance Cover” дизајниран за играње на било каков терен кој ќе го одберете,направен со издржлив завршен слој и за најгруби површини.

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Grupa: ACCESSORIES
Робна група: ТОПКИ
Програм: Опрема
Бренд: Wilson
Додатно:

БРЕНД

WILSON je američki proizvođač sportske opreme sa sedištem u Čikagu, a od 1989. godine je deo finske grupe Amer Sports sa sedištem u Helsinkiju. Prodajna mreža je razvijena u preko 100 zemalja širom sveta. Ovaj brend je vodeći svetski proizvođač sportske opreme za igre sa loptom. Osnovni sportovi su tenis, baseball, američki fudbal, golf, košarka, softball, badminton i squash. Misija kompanije je neprestana potraga za inovativnim tehnologijama i vrhunskim dizajnom, čime će se unaprediti igra svih sportista, kako vrhunskih tako i rekreativaca.

Избери големина

Работно време на контакт центар:
Понеделник-петок: 09-16часот
Сабота: 09-14 часот
Недела- неработна

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.