ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака за нарачки над 2990 денари

Плаќање со кредитна картичка, готовина при достава и однапред.

Adidas

Адидас е лидер на европскиот пазар во спортска опрема. Оваа германска компанија го има добиено името по својот основач Adolfu Adiju Dasleru и е препознатлива на пазарот за спортска опрема за сите водечки спортови: Фудбал, Кошарка, Трчање, како и за квалитетната спортска опрема и акцесоари

 

Брендот Адидас има мисија да стане најдобар светски спортски бренд во областа на фудбалот со слоганот Ништо не е невозможно – Impossible is nothing, а во светот на кошарката Верувајте во пет- Believe in five. Логото на фирмата представува три паралелни црти. Adidas ги има создадено некои од најпознатите спортски модели и линии: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal и Adidas Smith, кои сеуште се меѓу најпопуларните и најпродаваните производи на Adidas. Брендот е носител на иновациите во индустријата за спортска опрема. Иновативни технологии се применуваат и во производството на обувки и во производството на текстил за сите временски услови и сезони: Boost, ClimaHeat, ClimaCool се само некои од нив.

699 Продукти

Постави опаѓачки
 1. TRN BIDON PERF BTTL 0,5
  TRN BIDON PERF BTTL 0,5
  Најниско 399,20 ден. Регуларна цена 499,00 ден.
  20%
 2. BIDON PERF BTTL 0,5
  BIDON PERF BTTL 0,5
  Најниско 399,20 ден. Регуларна цена 499,00 ден.
  20%
 3. BOCA PERF BTTL 0,5
  BOCA PERF BTTL 0,5
  Најниско 399,20 ден. Регуларна цена 499,00 ден.
  20%
 4. BOCA PERF BTTL 0,5
  BOCA PERF BTTL 0,5
  Најниско 399,20 ден. Регуларна цена 499,00 ден.
  20%
 5. LOW CUT 3PP
  LOW CUT 3PP
  Најниско 472,00 ден. Регуларна цена 590,00 ден.
  20%
 6. TS CARAPE LIGHT NOSH 3PP
  TS CARAPE LIGHT NOSH 3PP
  Најниско 295,00 ден. Регуларна цена 590,00 ден.
  50%
 7. TS CARAPE LIGHT NOSH 3PP
  TS CARAPE LIGHT NOSH 3PP
  Најниско 295,00 ден. Регуларна цена 590,00 ден.
  50%
 8. ANKLE STRAP
  ANKLE STRAP
  Најниско 479,20 ден. Регуларна цена 599,00 ден.
  20%
 9. STUCNE MILANO 23 SOCK
  STUCNE MILANO 23 SOCK
  Најниско 479,20 ден. Регуларна цена 599,00 ден.
  20%
 10. STUCNE MILANO 23 SOCK
  STUCNE MILANO 23 SOCK
  Најниско 479,20 ден. Регуларна цена 599,00 ден.
  20%
 11. MILANO 23 SOCK
  MILANO 23 SOCK
  Најниско 479,20 ден. Регуларна цена 599,00 ден.
  20%
 12. C LIN ANKLE 3P
  C LIN ANKLE 3P
  Најниско 479,20 ден. Регуларна цена 599,00 ден.
  20%
 13. CARAPE C LIN ANKLE 3P
  CARAPE C LIN ANKLE 3P
  Најниско 479,20 ден. Регуларна цена 599,00 ден.
  20%
 14. C LIN ANKLE 3P
  C LIN ANKLE 3P
  Најниско 479,20 ден. Регуларна цена 599,00 ден.
  20%
 15. ZNOJNICA ANKLE STRAP
  ZNOJNICA ANKLE STRAP
  Најниско 479,20 ден. Регуларна цена 599,00 ден.
  20%
 16. STUCNE MILANO 23 SOCK
  STUCNE MILANO 23 SOCK
  Најниско 479,20 ден. Регуларна цена 599,00 ден.
  20%
 17. STUCNE MILANO 23 SOCK
  STUCNE MILANO 23 SOCK
  Најниско 479,20 ден. Регуларна цена 599,00 ден.
  20%
 18. BIDON TIRO BOT 0.75L
  BIDON TIRO BOT 0.75L
  Најниско 479,20 ден. Регуларна цена 599,00 ден.
  20%
 19. RANCEVI LINEAR GYMSACK
  RANCEVI LINEAR GYMSACK
  Најниско 479,20 ден. Регуларна цена 599,00 ден.
  20%
 20. PERF BOTTL 0,75
  PERF BOTTL 0,75
  Најниско 479,20 ден. Регуларна цена 599,00 ден.
  20%
 21. BIDON TIRO BOT 0.75L
  BIDON TIRO BOT 0.75L
  Најниско 479,20 ден. Регуларна цена 599,00 ден.
  20%
 22. TRN BIDON PERF BOTTL 0,75
  TRN BIDON PERF BOTTL 0,75
  Најниско 479,20 ден. Регуларна цена 599,00 ден.
  20%
 23. PUMP
  PUMP
  Најниско 559,20 ден. Регуларна цена 699,00 ден.
  20%
 24. DAILY BEANIE LT
  DAILY BEANIE LT
  Најниско 399,50 ден. Регуларна цена 799,00 ден.
  50%
 25. KOSTOBRANI TIRO SG EU CLB
  KOSTOBRANI TIRO SG EU CLB
  Најниско 639,20 ден. Регуларна цена 799,00 ден.
  20%
 26. KOSTOBRANI TIRO SG EU CLB
  KOSTOBRANI TIRO SG EU CLB
  Најниско 639,20 ден. Регуларна цена 799,00 ден.
  20%
 27. UNISEX ADIDAS CARAPE
  UNISEX ADIDAS CARAPE
  Најниско 639,20 ден. Регуларна цена 799,00 ден.
  20%
 28. SORC ENT22 SHO
  SORC ENT22 SHO
  Најниско 719,20 ден. Регуларна цена 899,00 ден.
  20%
 29. LOPTA MUFC MINI HOME
  LOPTA MUFC MINI HOME
  Најниско 629,30 ден. Регуларна цена 899,00 ден.
  30%
 30. LOPTA JUVE MINI HOME
  LOPTA JUVE MINI HOME
  Најниско 629,30 ден. Регуларна цена 899,00 ден.
  30%
 31. LOPTA RM MINI HOME
  LOPTA RM MINI HOME
  Најниско 629,30 ден. Регуларна цена 899,00 ден.
  30%
 32. LOPTA AFC MINI HOME
  LOPTA AFC MINI HOME
  Најниско 629,30 ден. Регуларна цена 899,00 ден.
  30%
 33. LOPTA EURO24 MINI
  LOPTA EURO24 MINI
  Најниско 719,20 ден. Регуларна цена 899,00 ден.
  20%
 34. KOSTOBRANI TIRO SG MTC J
  KOSTOBRANI TIRO SG MTC J
  Најниско 719,20 ден. Регуларна цена 899,00 ден.
  20%
 35. COPA GL CLB J
  COPA GL CLB J
  Најниско 719,20 ден. Регуларна цена 899,00 ден.
  20%
 36. KAPA DAILY BEANIE
  KAPA DAILY BEANIE
  Најниско 629,30 ден. Регуларна цена 899,00 ден.
  30%

699 Продукти

ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака

за нарачки над 2990 денари

ЗАМЕНИ И ПОВРАТИ дозволени во рок од 14 денови од прием на нарачката.

Извади loyalty картица

и уживај во собирање и трошење на поените