ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака за нарачки над 2990 денари

Плаќање со кредитна картичка, готовина при достава и однапред.

10.000

ПРОИЗВОДИ

100+

БРЕНДОВИ

800

ВРАБОТЕНИ

Начин на плаќање и поврат средства 

Начин на плаќање

 

Доколку сте се одлучиле за купување на нашите производи по пат на онлајн купување, ние Ви овозможуваме плаќање на три различни начини:

По испорака - можете да платите со готовина при преземање на пратката
Авансно – со пополнување на уплатница и направена уплата на шалтер во било која банка или пошта
Со кредитна картичка – платежни картички на Visa, MasterCard или Maestro
 

Поврат средства

Купувачот има право да бара откажување од договорот склучен на далечина  и да бара поврат средства . Купувачот може да очекува поврат на средства кога ќе го врати производот во рок од 15 дена , производот треба да е неносен , неоштетен , со декларации и во оригинал пакување .Трговецеот е должен на купувачот да му ги врати средствата во  законски рок не покасно од 14 денови . Средствата  може да се вратат исклучиво на трансакциска сметка , значи доколку се работи за онлајн нарачка и сакате поврат средства мора да оставите трансакциска сметка за поврат на средства , не може директно на каса да ви се вратат . Во случај плаќањето да е направено преку странска платежна картичка , за да извршиме поврат потребна ни е денарска сметка .

Д Спортска Опрема 2024 Сите права задржани . Изработка Smart Web Izrada Smart Web