ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака за нарачки над 2990 денари

Плаќање со кредитна картичка, готовина при достава и однапред.

Патики за тенис

14 Продукти

Постави опаѓачки
 1. PATIKE MASTER 1000
  PATIKE MASTER 1000
  Најниско 1.745,00 ден. Регуларна цена 3.490,00 ден.
  50%
 2. PATIKI MASTER 1000 LADY
  PATIKI MASTER 1000 LADY
  Најниско 1.749,50 ден. Регуларна цена 3.499,00 ден.
  50%
 3. PATIKE SET
  PATIKE SET
  Најниско 1.916,00 ден. Регуларна цена 4.790,00 ден.
  60%
 4. PATIKE MASTER 1000
  PATIKE MASTER 1000
  Најниско 2.094,00 ден. Регуларна цена 3.490,00 ден.
  40%
 5. BARRICADE K
  BARRICADE K
  Најниско 2.149,50 ден. Регуларна цена 4.299,00 ден.
  50%
 6. PATIKE OPEN
  PATIKE OPEN
  Најниско 2.236,00 ден. Регуларна цена 5.590,00 ден.
  60%
 7. PATIKE SLAM LADY
  PATIKE SLAM LADY
  Најниско 2.316,00 ден. Регуларна цена 5.790,00 ден.
  60%
 8. PATIKI T.SET LADY
  PATIKI T.SET LADY
  Најниско 2.349,50 ден. Регуларна цена 4.699,00 ден.
  50%
 9. PATIKE POINT
  PATIKE POINT
  Најниско 2.596,00 ден. Регуларна цена 6.490,00 ден.
  60%
 10. PATIKE T.ACE LADY
  PATIKE T.ACE LADY
  Најниско 2.649,50 ден. Регуларна цена 5.299,00 ден.
  50%
 11. PATIKE T.POINT 2303
  PATIKE T.POINT 2303
  Најниско 2.899,50 ден. Регуларна цена 5.799,00 ден.
  50%
 12. PATIKI T.ACE 2332
  PATIKI T.ACE 2332
  Најниско 3.239,40 ден. Регуларна цена 5.399,00 ден.
  40%
 13. DEFIANT SPEED M CLAY
  DEFIANT SPEED M CLAY
  Најниско 3.699,50 ден. Регуларна цена 7.399,00 ден.
  50%
 14. GAMECOURT 2 M
  GAMECOURT 2 M
  Најниско 4.299,00 ден.

14 Продукти

ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака

за нарачки над 2990 денари

ЗАМЕНИ И ПОВРАТИ дозволени во рок од 14 денови од прием на нарачката.

Извади loyalty картица

и уживај во собирање и трошење на поените

Д Спортска Опрема 2024 Сите права задржани . Изработка Smart Web Izrada Smart Web