ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака за нарачки над 2990 денари

Плаќање со кредитна картичка, готовина при достава и однапред.

Патики за фудбал

90 Продукти

Постави опаѓачки
 1. PATIKE PROPULSION JR
  PATIKE PROPULSION JR
  Најниско 996,00 ден. Регуларна цена 2.490,00 ден.
  60%
 2. PATIKE TOLEDO JR
  PATIKE TOLEDO JR
  Најниско 1.095,00 ден. Регуларна цена 2.190,00 ден.
  50%
 3. PATIKE TOLEDO JR 2303
  PATIKE TOLEDO JR 2303
  Најниско 1.199,40 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  40%
 4. PATIKE TOLEDO JR
  PATIKE TOLEDO JR
  Најниско 1.399,30 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  30%
 5. PATIKE DRIBLING
  PATIKE DRIBLING
  Најниско 1.495,00 ден. Регуларна цена 2.990,00 ден.
  50%
 6. PATIKE DRIBLING 2301
  PATIKE DRIBLING 2301
  Најниско 1.499,50 ден. Регуларна цена 2.999,00 ден.
  50%
 7. PATIKE TOLEDO JR
  PATIKE TOLEDO JR
  Најниско 1.539,30 ден. Регуларна цена 2.199,00 ден.
  30%
 8. PATIKE PREDATOR ACCURACY.4 TF J
  PATIKE PREDATOR ACCURACY.4 TF J
  Најниско 1.549,50 ден. Регуларна цена 3.099,00 ден.
  50%
 9. PATIKE X SPEEDPORTAL.4 IN J
  PATIKE X SPEEDPORTAL.4 IN J
  Најниско 1.549,50 ден. Регуларна цена 3.099,00 ден.
  50%
 10. PATIKE HML AJE
  PATIKE HML AJE
  Најниско 1.599,50 ден. Регуларна цена 3.199,00 ден.
  50%
 11. PATIKE HML AJE
  PATIKE HML AJE
  Најниско 1.599,50 ден. Регуларна цена 3.199,00 ден.
  50%
 12. PATIKE MAXIMA 2301
  PATIKE MAXIMA 2301
  Најниско 1.619,40 ден. Регуларна цена 2.699,00 ден.
  40%
 13. PATIKE DRIBLING 2303
  PATIKE DRIBLING 2303
  Најниско 1.799,40 ден. Регуларна цена 2.999,00 ден.
  40%
 14. PATIKE MAXIMA 2301
  PATIKE MAXIMA 2301
  Најниско 1.799,40 ден. Регуларна цена 2.999,00 ден.
  40%
 15. PATIKE DRIBLING 2301
  PATIKE DRIBLING 2301
  Најниско 1.799,40 ден. Регуларна цена 2.999,00 ден.
  40%
 16. PATIKE AGUILA
  PATIKE AGUILA
  Најниско 1.799,40 ден. Регуларна цена 2.999,00 ден.
  40%
 17. PATIKI DRIBLING 2302
  PATIKI DRIBLING 2302
  Најниско 1.799,40 ден. Регуларна цена 2.999,00 ден.
  40%
 18. PATIKE X SPEEDPORTAL.4 TF J
  PATIKE X SPEEDPORTAL.4 TF J
  Најниско 1.854,00 ден. Регуларна цена 3.090,00 ден.
  40%
 19. PATIKE X SPEEDPORTAL MESSI.4 IN J
  PATIKE X SPEEDPORTAL MESSI.4 IN J
  Најниско 1.859,40 ден. Регуларна цена 3.099,00 ден.
  40%
 20. PATIKE TOP FLEX
  PATIKE TOP FLEX
  Најниско 1.916,00 ден. Регуларна цена 4.790,00 ден.
  60%
 21. PATIKE MUNDIAL
  PATIKE MUNDIAL
  Најниско 1.995,00 ден. Регуларна цена 3.990,00 ден.
  50%
 22. X 19.3 LL TF J
  X 19.3 LL TF J
  Најниско 1.995,00 ден. Регуларна цена 3.990,00 ден.
  50%
 23. PATIKE SUPER SALA 2
  PATIKE SUPER SALA 2
  Најниско 2.039,40 ден. Регуларна цена 3.399,00 ден.
  40%
 24. PATIKE SUPER SALA 2
  PATIKE SUPER SALA 2
  Најниско 2.039,40 ден. Регуларна цена 3.399,00 ден.
  40%
 25. PATIKE JR VAPOR 15 CLUB TF
  PATIKE JR VAPOR 15 CLUB TF
  Најниско 2.099,40 ден. Регуларна цена 3.499,00 ден.
  40%
 26. PATIKE JR VAPOR 15 CLUB IC
  PATIKE JR VAPOR 15 CLUB IC
  Најниско 2.099,40 ден. Регуларна цена 3.499,00 ден.
  40%
 27. JR PHANTOM GT2 ACADEMY TF
  JR PHANTOM GT2 ACADEMY TF
  Најниско 2.145,00 ден. Регуларна цена 4.290,00 ден.
  50%
 28. PATIKE X SPEEDPORTAL MESSI.4 TF J
  PATIKE X SPEEDPORTAL MESSI.4 TF J
  Најниско 2.169,30 ден. Регуларна цена 3.099,00 ден.
  30%
 29. PATIKE X SPEEDPORTAL.4 TF
  PATIKE X SPEEDPORTAL.4 TF
  Најниско 2.219,40 ден. Регуларна цена 3.699,00 ден.
  40%
 30. PATIKE PREDATOR ACCURACY.4 TF
  PATIKE PREDATOR ACCURACY.4 TF
  Најниско 2.219,40 ден. Регуларна цена 3.699,00 ден.
  40%
 31. PATIKE TOP FLEX 2301
  PATIKE TOP FLEX 2301
  Најниско 2.249,50 ден. Регуларна цена 4.499,00 ден.
  50%
 32. PATIKI TOP FLEX 2301
  PATIKI TOP FLEX 2301
  Најниско 2.299,50 ден. Регуларна цена 4.599,00 ден.
  50%
 33. PATIKE PREDATOR ACCURACY.4 IN SALA J
  PATIKE PREDATOR ACCURACY.4 IN SALA J
  Најниско 2.324,25 ден. Регуларна цена 3.099,00 ден.
  25%
 34. PATIKE TOP FLEX
  PATIKE TOP FLEX
  Најниско 2.349,50 ден. Регуларна цена 4.699,00 ден.
  50%
 35. PATIKE JR SUPERFLY 9 CLUB CR7 IC
  PATIKE JR SUPERFLY 9 CLUB CR7 IC
  Најниско 2.359,50 ден. Регуларна цена 4.290,00 ден.
  45%
 36. PATIKE TOP FLEX
  PATIKE TOP FLEX
  Најниско 2.395,00 ден. Регуларна цена 4.790,00 ден.
  50%
Page

90 Продукти

ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака

за нарачки над 2990 денари

ЗАМЕНИ И ПОВРАТИ дозволени во рок од 14 денови од прием на нарачката.

Извади loyalty картица

и уживај во собирање и трошење на поените

Д Спортска Опрема 2024 Сите права задржани . Изработка Smart Web Izrada Smart Web