ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака за нарачки над 2990 денари

Плаќање со кредитна картичка, готовина при достава и однапред.

Планинарење

19 Продукти

Постави опаѓачки
 1. PATIKE MOENA
  PATIKE MOENA
  Најниско 1.919,40 ден. Регуларна цена 3.199,00 ден.
  40%
 2. JAKNA ICEPEAK BRENHAM
  JAKNA ICEPEAK BRENHAM
  Најниско 2.649,50 ден. Регуларна цена 5.299,00 ден.
  50%
 3. JAKNA ICEPEAK BRENHAM
  JAKNA ICEPEAK BRENHAM
  Најниско 2.649,50 ден. Регуларна цена 5.299,00 ден.
  50%
 4. JAKNA ICEPEAK BRENHAM
  JAKNA ICEPEAK BRENHAM
  Најниско 2.649,50 ден. Регуларна цена 5.299,00 ден.
  50%
 5. CIPELE STRATUS MID 46
  CIPELE STRATUS MID 46
  Најниско 2.749,50 ден. Регуларна цена 5.499,00 ден.
  50%
 6. CIPELE ALTAK JAB
  CIPELE ALTAK JAB
  Најниско 2.999,50 ден. Регуларна цена 5.999,00 ден.
  50%
 7. CIPELE ALTAK JAB
  CIPELE ALTAK JAB
  Најниско 2.999,50 ден. Регуларна цена 5.999,00 ден.
  50%
 8. PATIKE HML LEMOS
  PATIKE HML LEMOS
  Најниско 2.999,50 ден. Регуларна цена 5.999,00 ден.
  50%
 9. CIPELE DUFOUR
  CIPELE DUFOUR
  Најниско 3.099,50 ден. Регуларна цена 6.199,00 ден.
  50%
 10. PATIKE HML LEMOS HIGH
  PATIKE HML LEMOS HIGH
  Најниско 3.149,50 ден. Регуларна цена 6.299,00 ден.
  50%
 11. CIPELE STRATUS MID 47
  CIPELE STRATUS MID 47
  Најниско 3.299,40 ден. Регуларна цена 5.499,00 ден.
  40%
 12. CIPELE VAILY
  CIPELE VAILY
  Најниско 3.349,50 ден. Регуларна цена 6.699,00 ден.
  50%
 13. CIPELE ANGORA WALKING
  CIPELE ANGORA WALKING
  Најниско 3.699,50 ден. Регуларна цена 7.399,00 ден.
  50%
 14. PATIKE EASTRAIL 2 R.RDY W
  PATIKE EASTRAIL 2 R.RDY W
  Најниско 4.079,40 ден. Регуларна цена 6.799,00 ден.
  40%
 15. CIPELE HIGH ALTITUDE
  CIPELE HIGH ALTITUDE
  Најниско 4.349,50 ден. Регуларна цена 8.699,00 ден.
  50%
 16. CIPELE BRAVADA 2 THERMO DEMI WP
  CIPELE BRAVADA 2 THERMO DEMI WP
  Најниско 4.949,50 ден. Регуларна цена 9.899,00 ден.
  50%
 17. PATIKE MOAB SPEED GORE-TEX
  PATIKE MOAB SPEED GORE-TEX
  Најниско 5.599,50 ден. Регуларна цена 11.199,00 ден.
  50%
 18. PATIKE ALPHACROSS 5 GTX W
  PATIKE ALPHACROSS 5 GTX W
  Најниско 6.089,30 ден. Регуларна цена 8.699,00 ден.
  30%
 19. PATIKE X ULTRA PIONEER GTX W
  PATIKE X ULTRA PIONEER GTX W
  Најниско 6.509,30 ден. Регуларна цена 9.299,00 ден.
  30%

19 Продукти

ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака

за нарачки над 2990 денари

ЗАМЕНИ И ПОВРАТИ дозволени во рок од 14 денови од прием на нарачката.

Извади loyalty картица

и уживај во собирање и трошење на поените

Д Спортска Опрема 2024 Сите права задржани . Изработка Smart Web Izrada Smart Web