ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака за нарачки над 2990 денари

Плаќање со кредитна картичка, готовина при достава и однапред.

Stoni tenis

15 Продукти

Постави опаѓачки
 1. LOPTICE ZA STONI TENIS TRAINING (120 KOM)
  LOPTICE ZA STONI TENIS TRAINING (120 KOM)
  Најниско 40,00 ден.
 2. REKET ZA STONI TENIS TT-BAT
  REKET ZA STONI TENIS TT-BAT
  Најниско 599,00 ден.
 3. LOPTICE FLASH *** 40+ WHITE 3
  LOPTICE FLASH *** 40+ WHITE 3
  Најниско 599,00 ден.
 4. LOPTICE FLASH *** 40+ WHITE 6
  LOPTICE FLASH *** 40+ WHITE 6
  Најниско 899,00 ден.
 5. REKET ZA STONI TENIS TT-BAT
  REKET ZA STONI TENIS TT-BAT
  Најниско 999,00 ден.
 6. MREZICA ZA STONI TENIS CLUB
  MREZICA ZA STONI TENIS CLUB
  Најниско 1.039,20 ден. Регуларна цена 1.299,00 ден.
  20%
 7. REKET JOOLA TEAM JUNIOR
  REKET JOOLA TEAM JUNIOR
  Најниско 1.039,20 ден. Регуларна цена 1.299,00 ден.
  20%
 8. TT-ALLWEATHER OUTDOOR
  TT-ALLWEATHER OUTDOOR
  Најниско 1.192,00 ден. Регуларна цена 1.490,00 ден.
  20%
 9. MREZICA ZA STONI TENIS OUTDOOR
  MREZICA ZA STONI TENIS OUTDOOR
  Најниско 1.272,00 ден. Регуларна цена 1.590,00 ден.
  20%
 10. REKET ZA STONI TENIS TT-BAT
  REKET ZA STONI TENIS TT-BAT
  Најниско 1.279,20 ден. Регуларна цена 1.599,00 ден.
  20%
 11. MREZICA ZA STONI NET-POST-SET EASY
  MREZICA ZA STONI NET-POST-SET EASY
  Најниско 1.279,20 ден. Регуларна цена 1.599,00 ден.
  20%
 12. REKET ZA STONI TENIS TT-BAT
  REKET ZA STONI TENIS TT-BAT
  Најниско 1.359,20 ден. Регуларна цена 1.699,00 ден.
  20%
 13. MREZICA ZA STONI TENIS SNAPPER
  MREZICA ZA STONI TENIS SNAPPER
  Најниско 2.090,00 ден.
 14. SET ZA STONI TENIS TT-SET DUO
  SET ZA STONI TENIS TT-SET DUO
  Најниско 1.839,20 ден. Регуларна цена 2.299,00 ден.
  20%
 15. SET ZA STONI TENIS TT-SET TEAM
  SET ZA STONI TENIS TT-SET TEAM
  Најниско 2.079,20 ден. Регуларна цена 2.599,00 ден.
  20%

15 Продукти

ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака

за нарачки над 2990 денари

ЗАМЕНИ И ПОВРАТИ дозволени во рок од 14 денови од прием на нарачката.

Извади loyalty картица

и уживај во собирање и трошење на поените

Д Спортска Опрема 2024 Сите права задржани . Изработка Smart Web Izrada Smart Web