ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака за нарачки над 2990 денари

Плаќање со кредитна картичка, готовина при достава и однапред.

Патики за шетање

152 Продукти

Постави опаѓачки
 1. LOGO TUDY
  LOGO TUDY
  Најниско 1.345,00 ден. Регуларна цена 2.690,00 ден.
  50%
 2. PATIKE LOGO ROBINW
  PATIKE LOGO ROBINW
  Најниско 1.599,20 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  20%
 3. PATIKE LOGO ROOCKEYW
  PATIKE LOGO ROOCKEYW
  Најниско 1.599,20 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  20%
 4. PATIKE LOGO ROBINW
  PATIKE LOGO ROBINW
  Најниско 1.599,20 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  20%
 5. PATIKE LOGO 243047 FALLOU
  PATIKE LOGO 243047 FALLOU
  Најниско 1.849,50 ден. Регуларна цена 3.699,00 ден.
  50%
 6. PATIKE C.660 LADY
  PATIKE C.660 LADY
  Најниско 1.895,00 ден. Регуларна цена 3.790,00 ден.
  50%
 7. PATIKE HML WOLFE
  PATIKE HML WOLFE
  Најниско 1.919,20 ден. Регуларна цена 2.399,00 ден.
  20%
 8. PATIKE 243001GC BASH PF GC
  PATIKE 243001GC BASH PF GC
  Најниско 1.979,40 ден. Регуларна цена 3.299,00 ден.
  40%
 9. PATIKE LOGO 243237 ALDINA
  PATIKE LOGO 243237 ALDINA
  Најниско 1.979,40 ден. Регуларна цена 3.299,00 ден.
  40%
 10. CIZME HML HELENA
  CIZME HML HELENA
  Најниско 1.995,00 ден. Регуларна цена 3.990,00 ден.
  50%
 11. PATIKE C.6100 LADY
  PATIKE C.6100 LADY
  Најниско 1.999,50 ден. Регуларна цена 3.999,00 ден.
  50%
 12. PATIKE C.6100 LADY
  PATIKE C.6100 LADY
  Најниско 1.999,50 ден. Регуларна цена 3.999,00 ден.
  50%
 13. PATIKE LOGO LYALW
  PATIKE LOGO LYALW
  Најниско 1.999,50 ден. Регуларна цена 3.999,00 ден.
  50%
 14. RIDGES
  RIDGES
  Најниско 2.079,20 ден. Регуларна цена 2.599,00 ден.
  20%
 15. BRANJA
  BRANJA
  Најниско 2.079,20 ден. Регуларна цена 2.599,00 ден.
  20%
 16. BRANJA
  BRANJA
  Најниско 2.079,20 ден. Регуларна цена 2.599,00 ден.
  20%
 17. TRN PATIKE FOLLOW OC
  TRN PATIKE FOLLOW OC
  Најниско 2.079,20 ден. Регуларна цена 2.599,00 ден.
  20%
 18. LFS PATIKE GRAND COURT
  LFS PATIKE GRAND COURT
  Најниско 2.145,00 ден. Регуларна цена 4.290,00 ден.
  50%
 19. PATIKE C.200 LADY
  PATIKE C.200 LADY
  Најниско 2.154,00 ден. Регуларна цена 3.590,00 ден.
  40%
 20. PATIKE 243346 DRAYDON
  PATIKE 243346 DRAYDON
  Најниско 2.159,40 ден. Регуларна цена 3.599,00 ден.
  40%
 21. PATIKE REEBOK ROYAL GLIDE RPLDBL
  PATIKE REEBOK ROYAL GLIDE RPLDBL
  Најниско 2.194,50 ден. Регуларна цена 3.990,00 ден.
  45%
 22. PATIKE REEBOK ROYAL BB4500 HI STRAP
  PATIKE REEBOK ROYAL BB4500 HI STRAP
  Најниско 2.194,50 ден. Регуларна цена 3.990,00 ден.
  45%
 23. PATIKE REEBOK ROYAL BB4500 HI STRAP
  PATIKE REEBOK ROYAL BB4500 HI STRAP
  Најниско 2.194,50 ден. Регуларна цена 3.990,00 ден.
  45%
 24. PATIKE MONACO 86
  PATIKE MONACO 86
  Најниско 2.219,40 ден. Регуларна цена 3.699,00 ден.
  40%
 25. PATIKE COURT PLATFORM
  PATIKE COURT PLATFORM
  Најниско 2.219,40 ден. Регуларна цена 3.699,00 ден.
  40%
 26. PATIKE LOGO 243001 BASH PF
  PATIKE LOGO 243001 BASH PF
  Најниско 2.309,30 ден. Регуларна цена 3.299,00 ден.
  30%
 27. BASH PF GC
  BASH PF GC
  Најниско 2.399,20 ден. Регуларна цена 2.999,00 ден.
  20%
 28. PATIKELOGO ISABEL
  PATIKELOGO ISABEL
  Најниско 2.399,20 ден. Регуларна цена 2.999,00 ден.
  20%
 29. LOGO MASERTA 6
  LOGO MASERTA 6
  Најниско 2.399,20 ден. Регуларна цена 2.999,00 ден.
  20%
 30. LOGO MASERTA 6
  LOGO MASERTA 6
  Најниско 2.399,20 ден. Регуларна цена 2.999,00 ден.
  20%
 31. BASH PF GC
  BASH PF GC
  Најниско 2.399,20 ден. Регуларна цена 2.999,00 ден.
  20%
 32. GRACEFUL-GET CONNECT
  GRACEFUL-GET CONNECT
  Најниско 2.719,20 ден. Регуларна цена 3.399,00 ден.
  20%
 33. PATIKE PUMA CARINA STREET ANIMAL
  PATIKE PUMA CARINA STREET ANIMAL
  Најниско 2.814,00 ден. Регуларна цена 4.690,00 ден.
  40%
 34. PATIKE PUMA CASSIA
  PATIKE PUMA CASSIA
  Најниско 2.819,40 ден. Регуларна цена 4.699,00 ден.
  40%
 35. BREAKNET 2.0
  BREAKNET 2.0
  Најниско 2.959,20 ден. Регуларна цена 3.699,00 ден.
  20%
 36. ULTRA FLEX 3.0-BRILL
  ULTRA FLEX 3.0-BRILL
  Најниско 2.995,00 ден. Регуларна цена 5.990,00 ден.
  50%

152 Продукти

ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака

за нарачки над 2990 денари

ЗАМЕНИ И ПОВРАТИ дозволени во рок од 14 денови од прием на нарачката.

Извади loyalty картица

и уживај во собирање и трошење на поените

Д Спортска Опрема 2024 Сите права задржани . Изработка Smart Web Izrada Smart Web