ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака за нарачки над 2990 денари

Плаќање со кредитна картичка, готовина при достава и однапред.

Траки

8 Продукти

Постави опаѓачки
 1. TRN TRAKA PILATES 0.65MM
  TRN TRAKA PILATES 0.65MM
  Најниско 343,00 ден. Регуларна цена 490,00 ден.
  30%
 2. TRN TRAKA PILATES 0.35MM
  TRN TRAKA PILATES 0.35MM
  Најниско 390,00 ден.
 3. TRN TRAKA PILATES 0.50MM
  TRN TRAKA PILATES 0.50MM
  Најниско 490,00 ден.
 4. ELASTICNA TRAKA FITNESS LOOP-2.1
  ELASTICNA TRAKA FITNESS LOOP-2.1
  Најниско 545,00 ден. Регуларна цена 1.090,00 ден.
  50%
 5. ELASTICNA TRAKA FITNESS LOOP-1.3
  ELASTICNA TRAKA FITNESS LOOP-1.3
  Најниско 690,00 ден.
 6. ELASTICNE TRAKE ELASTIC
  ELASTICNE TRAKE ELASTIC
  Најниско 799,00 ден.
 7. ELASTICNA TRAKA FITNESS LOOP-1.9
  ELASTICNA TRAKA FITNESS LOOP-1.9
  Најниско 890,00 ден.
 8. ELASTICNA TRAKA FITNESS LOOP-2.9
  ELASTICNA TRAKA FITNESS LOOP-2.9
  Најниско 894,00 ден. Регуларна цена 1.490,00 ден.
  40%

8 Продукти

ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака

за нарачки над 2990 денари

ЗАМЕНИ И ПОВРАТИ дозволени во рок од 14 денови од прием на нарачката.

Извади loyalty картица

и уживај во собирање и трошење на поените

Д Спортска Опрема 2024 Сите права задржани . Изработка Smart Web Izrada Smart Web