ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака за нарачки над 2990 денари

Плаќање со кредитна картичка, готовина при достава и однапред.

Тегови

18 Продукти

Постави опаѓачки
 1. TRN TEGOVI 2KG
  TRN TEGOVI 2KG
  Најниско 343,00 ден. Регуларна цена 490,00 ден.
  30%
 2. TRN NEOPREN TEG 1KG
  TRN NEOPREN TEG 1KG
  Најниско 399,00 ден.
 3. TRN TEGOVI 4KG
  TRN TEGOVI 4KG
  Најниско 483,00 ден. Регуларна цена 690,00 ден.
  30%
 4. TRN TEGOVI ZA ZGLOB 0.9KG
  TRN TEGOVI ZA ZGLOB 0.9KG
  Најниско 490,00 ден.
 5. TRN TEGOVI 2KG
  TRN TEGOVI 2KG
  Најниско 499,00 ден.
 6. TRN TEGOVI 5KG
  TRN TEGOVI 5KG
  Најниско 553,00 ден. Регуларна цена 790,00 ден.
  30%
 7. TRN TEGOVI 3KG
  TRN TEGOVI 3KG
  Најниско 590,00 ден.
 8. TRN TEGOVI ZA ZGLOB 2.5KG
  TRN TEGOVI ZA ZGLOB 2.5KG
  Најниско 594,00 ден. Регуларна цена 990,00 ден.
  40%
 9. TRN TEGOVI ZA ZGLOB 4.5KG
  TRN TEGOVI ZA ZGLOB 4.5KG
  Најниско 594,00 ден. Регуларна цена 990,00 ден.
  40%
 10. TRN TEGOVI ZA ZGLOBOVE 2.3KG
  TRN TEGOVI ZA ZGLOBOVE 2.3KG
  Најниско 599,00 ден.
 11. TRN TEGOVI 4KG
  TRN TEGOVI 4KG
  Најниско 699,00 ден.
 12. TRN NEOPREN TEG 2KG
  TRN NEOPREN TEG 2KG
  Најниско 790,00 ден.
 13. TRN TEGOVI 5KG
  TRN TEGOVI 5KG
  Најниско 799,00 ден.
 14. TRN TEGOVI 6KG
  TRN TEGOVI 6KG
  Најниско 990,00 ден.
 15. TRN TEGOVI 6KG
  TRN TEGOVI 6KG
  Најниско 999,00 ден.
 16. TRN TEGOVI 8KG
  TRN TEGOVI 8KG
  Најниско 1.199,00 ден.
 17. KETTLEBELL-10
  KETTLEBELL-10
  Најниско 1.690,00 ден.
 18. TRN TEGOVI 4KG

18 Продукти

ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака

за нарачки над 2990 денари

ЗАМЕНИ И ПОВРАТИ дозволени во рок од 14 денови од прием на нарачката.

Извади loyalty картица

и уживај во собирање и трошење на поените

Д Спортска Опрема 2024 Сите права задржани . Изработка Smart Web Izrada Smart Web