ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака за нарачки над 2990 денари

Плаќање со кредитна картичка, готовина при достава и однапред.

Патики за ракомет

17 Продукти

Постави опаѓачки
 1. PATIKE ROOT ELITE JR LC
  PATIKE ROOT ELITE JR LC
  Најниско 2.319,20 ден. Регуларна цена 2.899,00 ден.
  20%
 2. PATIKE AEROTEAM III JR LC
  PATIKE AEROTEAM III JR LC
  Најниско 1.799,40 ден. Регуларна цена 2.999,00 ден.
  40%
 3. PATIKE ROOT ELITE JR LC
  PATIKE ROOT ELITE JR LC
  Најниско 1.499,50 ден. Регуларна цена 2.999,00 ден.
  50%
 4. SPEEDCOURT M
  SPEEDCOURT M
  Најниско 2.719,20 ден. Регуларна цена 3.399,00 ден.
  20%
 5. PATIKE LIGRA 7 W
  PATIKE LIGRA 7 W
  Најниско 1.995,00 ден. Регуларна цена 3.990,00 ден.
  50%
 6. PATIKE TEIWAZ 2.0
  PATIKE TEIWAZ 2.0
  Најниско 1.197,00 ден. Регуларна цена 3.990,00 ден.
  70%
 7. PATIKE AEROTEAM III
  PATIKE AEROTEAM III
  Најниско 2.399,40 ден. Регуларна цена 3.999,00 ден.
  40%
 8. PATIKE AEROTEAM III
  PATIKE AEROTEAM III
  Најниско 2.399,40 ден. Регуларна цена 3.999,00 ден.
  40%
 9. PATIKE ROOT ELITE
  PATIKE ROOT ELITE
  Најниско 1.599,60 ден. Регуларна цена 3.999,00 ден.
  60%
 10. PATIKE ROOT ELITE
  PATIKE ROOT ELITE
  Најниско 2.399,40 ден. Регуларна цена 3.999,00 ден.
  40%
 11. STABIL JR
  STABIL JR
  Најниско 3.672,00 ден. Регуларна цена 4.590,00 ден.
  20%
 12. PATIKE URUZ 2.0
  PATIKE URUZ 2.0
  Најниско 1.996,00 ден. Регуларна цена 4.990,00 ден.
  60%
 13. URUZ 2.0
  URUZ 2.0
  Најниско 2.795,00 ден. Регуларна цена 5.590,00 ден.
  50%
 14. PATIKE TEIWAZ III
  PATIKE TEIWAZ III
  Најниско 1.679,70 ден. Регуларна цена 5.599,00 ден.
  70%
 15. PATIKE TEIWAZ III
  PATIKE TEIWAZ III
  Најниско 3.359,40 ден. Регуларна цена 5.599,00 ден.
  40%
 16. DAGAZ
  DAGAZ
  Најниско 4.792,00 ден. Регуларна цена 5.990,00 ден.
  20%
 17. PATIKE BRESTON
  PATIKE BRESTON
  Најниско 2.679,60 ден. Регуларна цена 6.699,00 ден.
  60%

17 Продукти

ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака

за нарачки над 2990 денари

ЗАМЕНИ И ПОВРАТИ дозволени во рок од 14 денови од прием на нарачката.

Извади loyalty картица

и уживај во собирање и трошење на поените

Д Спортска Опрема 2024 Сите права задржани . Изработка Smart Web Izrada Smart Web