ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака за нарачки над 2990 денари

Плаќање со кредитна картичка, готовина при достава и однапред.

Јога&Пилатес

28 Продукти

Постави опаѓачки
 1. TRN LOPTA MINI PILATES 25 CM
  TRN LOPTA MINI PILATES 25 CM
  Најниско 290,00 ден.
 2. TRN LOPTA MINI PILATES 20 CM
  TRN LOPTA MINI PILATES 20 CM
  Најниско 299,00 ден.
 3. TRN TRAKA PILATES 0.35MM
  TRN TRAKA PILATES 0.35MM
  Најниско 390,00 ден.
 4. KAPITENSKA TRAKA KAPPA4SOCCER CAPTAIN
  KAPITENSKA TRAKA KAPPA4SOCCER CAPTAIN
  Најниско 399,00 ден.
 5. TRN TRAKA PILATES 0.50MM
  TRN TRAKA PILATES 0.50MM
  Најниско 490,00 ден.
 6. TRN TRAKA PILATES 0.65MM
  TRN TRAKA PILATES 0.65MM
  Најниско 490,00 ден.
 7. TRN POJAS ZA SLABEENJE 101.6X25.4CM
  TRN POJAS ZA SLABEENJE 101.6X25.4CM
  Најниско 490,00 ден.
 8. TRAKA OLD SCHOOL CAPTAINS BAND
  TRAKA OLD SCHOOL CAPTAINS BAND
  Најниско 599,00 ден.
 9. KAPITENSKA TRAKA OLD SCHOOL CAPTAINS BAND
  KAPITENSKA TRAKA OLD SCHOOL CAPTAINS BAND
  Најниско 599,00 ден.
 10. TRN PROSTIRKA ZA JOGA/VEZBANJE
  TRN PROSTIRKA ZA JOGA/VEZBANJE
  Најниско 690,00 ден.
 11. ELASTICNA TRAKA FITNESS LOOP-1.3
  ELASTICNA TRAKA FITNESS LOOP-1.3
  Најниско 690,00 ден.
 12. TRAKA ZA KOSTOBRANE GUARD STAY II
  TRAKA ZA KOSTOBRANE GUARD STAY II
  Најниско 699,00 ден.
 13. TRAKA ZA KOSTOBRANE GUARD STAY II
  TRAKA ZA KOSTOBRANE GUARD STAY II
  Најниско 699,00 ден.
 14. TRN TRAKA UA MINI HEADBANDS (6PK)
  TRN TRAKA UA MINI HEADBANDS (6PK)
  Најниско 799,00 ден.
 15. ELASTICNE TRAKE ELASTIC
  ELASTICNE TRAKE ELASTIC
  Најниско 799,00 ден.
 16. ELASTICNA TRAKA FITNESS LOOP-1.9
  ELASTICNA TRAKA FITNESS LOOP-1.9
  Најниско 890,00 ден.
 17. TRN POJAS ZA TERETANU 74-
  TRN POJAS ZA TERETANU 74-
  Најниско 899,00 ден.
 18. TRN BALL PILATES 56 CM
  TRN BALL PILATES 56 CM
  Најниско 990,00 ден.
 19. TRN PROSTIRKA ZA JOGA/VEZBANJE
  TRN PROSTIRKA ZA JOGA/VEZBANJE
  Најниско 990,00 ден.
 20. TRN PROSTIRKA ZA VEZBANJE
  TRN PROSTIRKA ZA VEZBANJE
  Најниско 990,00 ден.
 21. ELASTICNA TRAKA FITNESS LOOP-2.1
  ELASTICNA TRAKA FITNESS LOOP-2.1
  Најниско 1.090,00 ден.
 22. TRN BALL PILATES 65 CM
  TRN BALL PILATES 65 CM
  Најниско 1.190,00 ден.
 23. TRN VALJAK PENASTI ZA PILATES
  TRN VALJAK PENASTI ZA PILATES
  Најниско 1.299,00 ден.
 24. TRN TRIMER PILATES XTRA
  TRN TRIMER PILATES XTRA
  Најниско 1.390,00 ден.
 25. ELASTICNA TRAKA FITNESS LOOP-2.9
  ELASTICNA TRAKA FITNESS LOOP-2.9
  Најниско 1.490,00 ден.
 26. TRN LOPTA PILATES 75 CM
  TRN LOPTA PILATES 75 CM
  Најниско 1.599,00 ден.
 27. YOGA BP
  YOGA BP
  Најниско 1.859,40 ден. Регуларна цена 3.099,00 ден.
  40%
 28. TRN PROSTIRKA ZA
  TRN PROSTIRKA ZA
  Најниско 1.899,00 ден.

28 Продукти

ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака

за нарачки над 2990 денари

ЗАМЕНИ И ПОВРАТИ дозволени во рок од 14 денови од прием на нарачката.

Извади loyalty картица

и уживај во собирање и трошење на поените

Д Спортска Опрема 2024 Сите права задржани . Изработка Smart Web Izrada Smart Web