ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака за нарачки над 2990 денари

Плаќање со кредитна картичка, готовина при достава и однапред.

Патики за шетање

321 Продукти

Постави опаѓачки
 1. PATIKE BONDY
  PATIKE BONDY
  Најниско 779,70 ден. Регуларна цена 2.599,00 ден.
  70%
 2. PATIKE FAST JR
  PATIKE FAST JR
  Најниско 899,70 ден. Регуларна цена 2.999,00 ден.
  70%
 3. PATIKE HML STAR
  PATIKE HML STAR
  Најниско 999,50 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  50%
 4. PATIKE LOGO 280017ICEM MANGAN II ICE M
  PATIKE LOGO 280017ICEM MANGAN II ICE M
  Најниско 999,60 ден. Регуларна цена 2.499,00 ден.
  60%
 5. PATIKE BARSABA 2 PS
  PATIKE BARSABA 2 PS
  Најниско 1.017,00 ден. Регуларна цена 3.390,00 ден.
  70%
 6. PATIKE BUTTERFLAY JR
  PATIKE BUTTERFLAY JR
  Најниско 1.036,00 ден. Регуларна цена 2.590,00 ден.
  60%
 7. PATIKE BONDY
  PATIKE BONDY
  Најниско 1.039,60 ден. Регуларна цена 2.599,00 ден.
  60%
 8. PATIKE HML OIL MONO HIGH JR.
  PATIKE HML OIL MONO HIGH JR.
  Најниско 1.049,70 ден. Регуларна цена 3.499,00 ден.
  70%
 9. PATIKE HML OIL MONO HIGH JR.
  PATIKE HML OIL MONO HIGH JR.
  Најниско 1.049,70 ден. Регуларна цена 3.499,00 ден.
  70%
 10. PATIKE HML DRAGON JR.
  PATIKE HML DRAGON JR.
  Најниско 1.049,70 ден. Регуларна цена 3.499,00 ден.
  70%
 11. PATIKE HML DRAGON JR.
  PATIKE HML DRAGON JR.
  Најниско 1.049,70 ден. Регуларна цена 3.499,00 ден.
  70%
 12. PATIKE CESARE PS
  PATIKE CESARE PS
  Најниско 1.049,70 ден. Регуларна цена 3.499,00 ден.
  70%
 13. PATIKE HARVARD JR 2202 BLANCO
  PATIKE HARVARD JR 2202 BLANCO
  Најниско 1.099,50 ден. Регуларна цена 2.199,00 ден.
  50%
 14. PATIKE HARVARD JR 2203 BLANCO MARINO
  PATIKE HARVARD JR 2203 BLANCO MARINO
  Најниско 1.099,50 ден. Регуларна цена 2.199,00 ден.
  50%
 15. PATIKE CESARE GS
  PATIKE CESARE GS
  Најниско 1.107,00 ден. Регуларна цена 3.690,00 ден.
  70%
 16. PATIKE BARSABA 2 GS
  PATIKE BARSABA 2 GS
  Најниско 1.107,00 ден. Регуларна цена 3.690,00 ден.
  70%
 17. PATIKE TENSAUR SPORT 2.0 K
  PATIKE TENSAUR SPORT 2.0 K
  Најниско 1.195,00 ден. Регуларна цена 2.390,00 ден.
  50%
 18. PATIKE STAR JR
  PATIKE STAR JR
  Најниско 1.199,60 ден. Регуларна цена 2.999,00 ден.
  60%
 19. PATIKE FAST JR
  PATIKE FAST JR
  Најниско 1.199,60 ден. Регуларна цена 2.999,00 ден.
  60%
 20. PATIKE STAR JR
  PATIKE STAR JR
  Најниско 1.199,60 ден. Регуларна цена 2.999,00 ден.
  60%
 21. HML ROBO JR.
  HML ROBO JR.
  Најниско 1.279,60 ден. Регуларна цена 3.199,00 ден.
  60%
 22. PATIKE ADVENTURE JR
  PATIKE ADVENTURE JR
  Најниско 1.299,50 ден. Регуларна цена 2.599,00 ден.
  50%
 23. PATIKE DUCATI VALENCIA 4 PS
  PATIKE DUCATI VALENCIA 4 PS
  Најниско 1.319,40 ден. Регуларна цена 2.199,00 ден.
  40%
 24. PATIKE DUCATI VALENCIA 4 PS
  PATIKE DUCATI VALENCIA 4 PS
  Најниско 1.319,40 ден. Регуларна цена 2.199,00 ден.
  40%
 25. PATIKE EMILIO GS
  PATIKE EMILIO GS
  Најниско 1.359,60 ден. Регуларна цена 3.399,00 ден.
  60%
 26. HOOPS 3.0 MID K
  HOOPS 3.0 MID K
  Најниско 1.359,60 ден. Регуларна цена 3.399,00 ден.
  60%
 27. PATIKE PUMA CAVEN BRAND LOVE BLACK
  PATIKE PUMA CAVEN BRAND LOVE BLACK
  Најниско 1.395,00 ден. Регуларна цена 2.790,00 ден.
  50%
 28. LINEUP LOW M
  LINEUP LOW M
  Најниско 1.399,30 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  30%
 29. PATIKE TENSAUR SPORT 2.0 CF I
  PATIKE TENSAUR SPORT 2.0 CF I
  Најниско 1.399,30 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  30%
 30. TENSAUR SPORT 2.0 CF I
  TENSAUR SPORT 2.0 CF I
  Најниско 1.399,30 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  30%
 31. PATIKE 280014M LINEUP LOW M
  PATIKE 280014M LINEUP LOW M
  Најниско 1.399,30 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  30%
 32. PATIKE FERRO JR NAVY GREEN
  PATIKE FERRO JR NAVY GREEN
  Најниско 1.399,30 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  30%
 33. PATIKE HOOPS MID 3.0 AC I
  PATIKE HOOPS MID 3.0 AC I
  Најниско 1.399,50 ден. Регуларна цена 2.799,00 ден.
  50%
 34. PATIKE HML DRAGON JR.
  PATIKE HML DRAGON JR.
  Најниско 1.399,60 ден. Регуларна цена 3.499,00 ден.
  60%
 35. PATIKE GRAND COURT 2.0 CF I
  PATIKE GRAND COURT 2.0 CF I
  Најниско 1.434,00 ден. Регуларна цена 2.390,00 ден.
  40%
 36. PATIKE REEBOK RUSH RUNNER 5 TD 10
  PATIKE REEBOK RUSH RUNNER 5 TD 10
  Најниско 1.439,20 ден. Регуларна цена 1.799,00 ден.
  20%

321 Продукти

ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака

за нарачки над 2990 денари

ЗАМЕНИ И ПОВРАТИ дозволени во рок од 14 денови од прием на нарачката.

Извади loyalty картица

и уживај во собирање и трошење на поените