ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака за нарачки над 2990 денари

Плаќање со кредитна картичка, готовина при достава и однапред.

Патики за кошарка

63 Продукти

Постави опаѓачки
 1. PATIKE SLIMMER STADIL JR
  PATIKE SLIMMER STADIL JR
  Најниско 1.287,00 ден. Регуларна цена 4.290,00 ден.
  70%
 2. PATIKE OWNTHEGAME 2.0 K
  PATIKE OWNTHEGAME 2.0 K
  Најниско 2.039,40 ден. Регуларна цена 3.399,00 ден.
  40%
 3. PATIKE UA GS JET '21
  PATIKE UA GS JET '21
  Најниско 2.459,40 ден. Регуларна цена 4.099,00 ден.
  40%
 4. PATIKE UA GS JET '21
  PATIKE UA GS JET '21
  Најниско 2.459,40 ден. Регуларна цена 4.099,00 ден.
  40%
 5. PATIKE UA GS JET '21
  PATIKE UA GS JET '21
  Најниско 2.459,40 ден. Регуларна цена 4.099,00 ден.
  40%
 6. PATIKE TEAM HUSTLE D 10 GS
  PATIKE TEAM HUSTLE D 10 GS
  Најниско 2.723,00 ден. Регуларна цена 3.890,00 ден.
  30%
 7. UA GS JET '23
  UA GS JET '23
  Најниско 2.799,30 ден. Регуларна цена 3.999,00 ден.
  30%
 8. UA GS JET '23
  UA GS JET '23
  Најниско 2.799,30 ден. Регуларна цена 3.999,00 ден.
  30%
 9. PATIKE BOUNCE LEGENDS
  PATIKE BOUNCE LEGENDS
  Најниско 2.799,50 ден. Регуларна цена 5.599,00 ден.
  50%
 10. OWNTHEGAME 2.0
  OWNTHEGAME 2.0
  Најниско 3.009,30 ден. Регуларна цена 4.299,00 ден.
  30%
 11. UA GS LOCKDOWN 6
  UA GS LOCKDOWN 6
  Најниско 3.009,30 ден. Регуларна цена 4.299,00 ден.
  30%
 12. PATIKE OWNTHEGAME 2.0
  PATIKE OWNTHEGAME 2.0
  Најниско 3.009,30 ден. Регуларна цена 4.299,00 ден.
  30%
 13. TEAM HUSTLE D 11 PS
  TEAM HUSTLE D 11 PS
  Најниско 3.009,30 ден. Регуларна цена 4.299,00 ден.
  30%
 14. CROSS EM UP SELECT J
  CROSS EM UP SELECT J
  Најниско 3.009,30 ден. Регуларна цена 4.299,00 ден.
  30%
 15. PATIKE UA JET '21
  PATIKE UA JET '21
  Најниско 3.119,40 ден. Регуларна цена 5.199,00 ден.
  40%
 16. UA JET '23
  UA JET '23
  Најниско 3.119,40 ден. Регуларна цена 5.199,00 ден.
  40%
 17. PATIKE UA JET '23
  PATIKE UA JET '23
  Најниско 3.119,40 ден. Регуларна цена 5.199,00 ден.
  40%
 18. PATIKE NIKE PRECISION VI
  PATIKE NIKE PRECISION VI
  Најниско 3.174,00 ден. Регуларна цена 5.290,00 ден.
  40%
 19. PATIKE TRAE UNLIMITED J
  PATIKE TRAE UNLIMITED J
  Најниско 3.219,30 ден. Регуларна цена 4.599,00 ден.
  30%
 20. PATIKE OWNTHEGAME 2.0
  PATIKE OWNTHEGAME 2.0
  Најниско 3.224,25 ден. Регуларна цена 4.299,00 ден.
  25%
 21. PATIKE DAME CERTIFIED
  PATIKE DAME CERTIFIED
  Најниско 3.354,00 ден. Регуларна цена 5.590,00 ден.
  40%
 22. PATIKE BOUNCE LEGENDS
  PATIKE BOUNCE LEGENDS
  Најниско 3.359,40 ден. Регуларна цена 5.599,00 ден.
  40%
 23. PATIKE OWNTHEGAME 2.0 K
  PATIKE OWNTHEGAME 2.0 K
  Најниско 3.399,00 ден.
 24. OWNTHEGAME 2.0 K
  OWNTHEGAME 2.0 K
  Најниско 3.399,00 ден.
 25. PATIKE OWNTHEGAME 2.0 K
  PATIKE OWNTHEGAME 2.0 K
  Најниско 3.399,00 ден.
 26. UA LOCKDOWN 6
  UA LOCKDOWN 6
  Најниско 3.499,30 ден. Регуларна цена 4.999,00 ден.
  30%
 27. UA LOCKDOWN 6
  UA LOCKDOWN 6
  Најниско 3.499,30 ден. Регуларна цена 4.999,00 ден.
  30%
 28. UA JET '23
  UA JET '23
  Најниско 3.639,30 ден. Регуларна цена 5.199,00 ден.
  30%
 29. PATIKE NIKE RENEW ELEVATE III
  PATIKE NIKE RENEW ELEVATE III
  Најниско 3.654,00 ден. Регуларна цена 6.090,00 ден.
  40%
 30. PATIKE TEAM HUSTLE D 11 GS
  PATIKE TEAM HUSTLE D 11 GS
  Најниско 3.679,20 ден. Регуларна цена 4.599,00 ден.
  20%
 31. PATIKE UA FLOW FUTR X 2
  PATIKE UA FLOW FUTR X 2
  Најниско 3.716,00 ден. Регуларна цена 9.290,00 ден.
  60%
 32. PATIKE DAME CERTIFIED
  PATIKE DAME CERTIFIED
  Најниско 3.719,40 ден. Регуларна цена 6.199,00 ден.
  40%
 33. PATIKE NIKE PRECISION VI
  PATIKE NIKE PRECISION VI
  Најниско 3.779,30 ден. Регуларна цена 5.399,00 ден.
  30%
 34. PATIKE UA SPAWN 5
  PATIKE UA SPAWN 5
  Најниско 3.899,50 ден. Регуларна цена 7.799,00 ден.
  50%
 35. FREAK 5 GS
  FREAK 5 GS
  Најниско 3.899,50 ден. Регуларна цена 7.799,00 ден.
  50%
 36. PATIKE UA LOCKDOWN 6
  PATIKE UA LOCKDOWN 6
  Најниско 3.999,20 ден. Регуларна цена 4.999,00 ден.
  20%
Page

63 Продукти

ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака

за нарачки над 2990 денари

ЗАМЕНИ И ПОВРАТИ дозволени во рок од 14 денови од прием на нарачката.

Извади loyalty картица

и уживај во собирање и трошење на поените