ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака за нарачки над 2990 денари

Плаќање со кредитна картичка, готовина при достава и однапред.

Патики за одбојка

34 Продукти

Постави опаѓачки
 1. PATIKE AEROTEAM 2.0 JR LC
  PATIKE AEROTEAM 2.0 JR LC
  Најниско 1.195,00 ден. Регуларна цена 2.390,00 ден.
  50%
 2. PATIKE ROOT ELITE JR LC
  PATIKE ROOT ELITE JR LC
  Најниско 1.449,50 ден. Регуларна цена 2.899,00 ден.
  50%
 3. PATIKE ROOT ELITE JR LC
  PATIKE ROOT ELITE JR LC
  Најниско 1.499,50 ден. Регуларна цена 2.999,00 ден.
  50%
 4. PATIKE TEIWAZ 2.0
  PATIKE TEIWAZ 2.0
  Најниско 1.596,00 ден. Регуларна цена 3.990,00 ден.
  60%
 5. PATIKE MASTER 1000
  PATIKE MASTER 1000
  Најниско 1.745,00 ден. Регуларна цена 3.490,00 ден.
  50%
 6. PATIKI MASTER 1000 LADY
  PATIKI MASTER 1000 LADY
  Најниско 1.749,50 ден. Регуларна цена 3.499,00 ден.
  50%
 7. PATIKE SET
  PATIKE SET
  Најниско 1.916,00 ден. Регуларна цена 4.790,00 ден.
  60%
 8. PATIKE URUZ 2.0
  PATIKE URUZ 2.0
  Најниско 1.996,00 ден. Регуларна цена 4.990,00 ден.
  60%
 9. PATIKE ROOT ELITE
  PATIKE ROOT ELITE
  Најниско 1.999,50 ден. Регуларна цена 3.999,00 ден.
  50%
 10. PATIKE ROOT ELITE
  PATIKE ROOT ELITE
  Најниско 1.999,50 ден. Регуларна цена 3.999,00 ден.
  50%
 11. PATIKE MASTER 1000
  PATIKE MASTER 1000
  Најниско 2.094,00 ден. Регуларна цена 3.490,00 ден.
  40%
 12. BARRICADE K
  BARRICADE K
  Најниско 2.149,50 ден. Регуларна цена 4.299,00 ден.
  50%
 13. PATIKE COURT STABIL JR
  PATIKE COURT STABIL JR
  Најниско 2.214,00 ден. Регуларна цена 3.690,00 ден.
  40%
 14. PATIKE OPEN
  PATIKE OPEN
  Најниско 2.236,00 ден. Регуларна цена 5.590,00 ден.
  60%
 15. STABIL JR
  STABIL JR
  Најниско 2.295,00 ден. Регуларна цена 4.590,00 ден.
  50%
 16. PATIKE SLAM LADY
  PATIKE SLAM LADY
  Најниско 2.316,00 ден. Регуларна цена 5.790,00 ден.
  60%
 17. PATIKI T.SET LADY
  PATIKI T.SET LADY
  Најниско 2.349,50 ден. Регуларна цена 4.699,00 ден.
  50%
 18. LIGRA 7 M
  LIGRA 7 M
  Најниско 2.394,00 ден. Регуларна цена 3.990,00 ден.
  40%
 19. PATIKE LIGRA 7 W
  PATIKE LIGRA 7 W
  Најниско 2.394,00 ден. Регуларна цена 3.990,00 ден.
  40%
 20. DAGAZ
  DAGAZ
  Најниско 2.396,00 ден. Регуларна цена 5.990,00 ден.
  60%
 21. PATIKE AEROTEAM III
  PATIKE AEROTEAM III
  Најниско 2.399,40 ден. Регуларна цена 3.999,00 ден.
  40%
 22. PATIKE AEROTEAM III
  PATIKE AEROTEAM III
  Најниско 2.399,40 ден. Регуларна цена 3.999,00 ден.
  40%
 23. PATIKE POINT
  PATIKE POINT
  Најниско 2.596,00 ден. Регуларна цена 6.490,00 ден.
  60%
 24. PATIKE T.ACE LADY
  PATIKE T.ACE LADY
  Најниско 2.649,50 ден. Регуларна цена 5.299,00 ден.
  50%
 25. PATIKE T.POINT 2303
  PATIKE T.POINT 2303
  Најниско 2.899,50 ден. Регуларна цена 5.799,00 ден.
  50%
 26. URUZ 2.0
  URUZ 2.0
  Најниско 3.354,00 ден. Регуларна цена 5.590,00 ден.
  40%
 27. PATIKE TEIWAZ III
  PATIKE TEIWAZ III
  Најниско 3.359,40 ден. Регуларна цена 5.599,00 ден.
  40%
 28. PATIKE TEIWAZ III
  PATIKE TEIWAZ III
  Најниско 3.359,40 ден. Регуларна цена 5.599,00 ден.
  40%
 29. SPEEDCOURT M
  SPEEDCOURT M
  Најниско 3.399,00 ден.
 30. PATIKE BLOCK
  PATIKE BLOCK
  Најниско 3.399,50 ден. Регуларна цена 6.799,00 ден.
  50%
 31. CRAZYFLIGHT X 3 MID
  CRAZYFLIGHT X 3 MID
  Најниско 3.676,00 ден. Регуларна цена 9.190,00 ден.
  60%
 32. DEFIANT SPEED M CLAY
  DEFIANT SPEED M CLAY
  Најниско 3.699,50 ден. Регуларна цена 7.399,00 ден.
  50%
 33. PATIKE BRESTON
  PATIKE BRESTON
  Најниско 4.019,40 ден. Регуларна цена 6.699,00 ден.
  40%
 34. GAMECOURT 2 M
  GAMECOURT 2 M
  Најниско 4.299,00 ден.

34 Продукти

ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака

за нарачки над 2990 денари

ЗАМЕНИ И ПОВРАТИ дозволени во рок од 14 денови од прием на нарачката.

Извади loyalty картица

и уживај во собирање и трошење на поените

Д Спортска Опрема 2024 Сите права задржани . Изработка Smart Web Izrada Smart Web