ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака за нарачки над 2990 денари

Плаќање со кредитна картичка, готовина при достава и однапред.

Детски патики

400 Продукти

Постави опаѓачки
 1. DYNA-LITE - VENICE C
  DYNA-LITE - VENICE C
  Најниско 1.439,20 ден. Регуларна цена 1.799,00 ден.
  20%
 2. PATIKE REEBOK RUSH RUNNER 5 TD 10
  PATIKE REEBOK RUSH RUNNER 5 TD 10
  Најниско 1.439,20 ден. Регуларна цена 1.799,00 ден.
  20%
 3. KID PATIKE REEBOK ALMOTIO 4.0 2V
  KID PATIKE REEBOK ALMOTIO 4.0 2V
  Најниско 1.990,00 ден.
 4. PATIKE TOLEDO JR
  PATIKE TOLEDO JR
  Најниско 1.399,30 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  30%
 5. PATIKE HML STAR
  PATIKE HML STAR
  Најниско 999,50 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  50%
 6. PATIKE GRAND COURT 2.0 CF I
  PATIKE GRAND COURT 2.0 CF I
  Најниско 1.599,20 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  20%
 7. PATIKE TOLEDO JR 2303
  PATIKE TOLEDO JR 2303
  Најниско 1.199,40 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  40%
 8. PATIKE TENSAUR SPORT 2.0 CF I
  PATIKE TENSAUR SPORT 2.0 CF I
  Најниско 1.399,30 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  30%
 9. TENSAUR SPORT 2.0 CF I
  TENSAUR SPORT 2.0 CF I
  Најниско 1.399,30 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  30%
 10. PATIKE GRAND COURT 2.0 CF I
  PATIKE GRAND COURT 2.0 CF I
  Најниско 1.599,20 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  20%
 11. PATIKE TENSAUR SPORT 2.0 CF I
  PATIKE TENSAUR SPORT 2.0 CF I
  Најниско 1.599,20 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  20%
 12. PATIKE TENSAUR RUN 2.0 CF I
  PATIKE TENSAUR RUN 2.0 CF I
  Најниско 1.599,20 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  20%
 13. LINEUP LOW M
  LINEUP LOW M
  Најниско 1.399,30 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  30%
 14. PATIKE 261021K JONA K
  PATIKE 261021K JONA K
  Најниско 1.599,20 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  20%
 15. PATIKE 261021K JONA K
  PATIKE 261021K JONA K
  Најниско 1.599,20 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  20%
 16. PATIKE GRAND COURT 2.0 CF I
  PATIKE GRAND COURT 2.0 CF I
  Најниско 1.599,20 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  20%
 17. PATIKE TENSAUR SPORT 2.0 CF I CWHITE/SEFLAQ/BLILIL
  PATIKE TENSAUR SPORT 2.0 CF I CWHITE/SEFLAQ/BLILIL
  Најниско 1.599,20 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  20%
 18. PATIKE TENSAUR RUN 2.0 CF I BLIPNK/FTWWHT/HAZORA
  PATIKE TENSAUR RUN 2.0 CF I BLIPNK/FTWWHT/HAZORA
  Најниско 1.599,20 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  20%
 19. PATIKE GRAND COURT 2.0 CF I FTWWHT/IRIDES/GRETWO
  PATIKE GRAND COURT 2.0 CF I FTWWHT/IRIDES/GRETWO
  Најниско 1.599,20 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  20%
 20. PATIKE LOGO LONDON EV KID
  PATIKE LOGO LONDON EV KID
  Најниско 1.599,20 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  20%
 21. PATIKE LOGO NAGYO EV KID
  PATIKE LOGO NAGYO EV KID
  Најниско 1.599,20 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  20%
 22. PATIKE 280014M LINEUP LOW M
  PATIKE 280014M LINEUP LOW M
  Најниско 1.399,30 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  30%
 23. PATIKE FERRO JR NAVY GREEN
  PATIKE FERRO JR NAVY GREEN
  Најниско 1.399,30 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  30%
 24. PATIKE J3080
  PATIKE J3080
  Најниско 1.599,20 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  20%
 25. PATIKE RODIO JR PETROLEUM GREEN
  PATIKE RODIO JR PETROLEUM GREEN
  Најниско 1.599,20 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  20%
 26. PATIKE GRAND COURT 2.0 CF I FTWWHT/BLIPNK/CLPINK
  PATIKE GRAND COURT 2.0 CF I FTWWHT/BLIPNK/CLPINK
  Најниско 1.599,20 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  20%
 27. TENSAUR SPORT 2.0 CF I
  TENSAUR SPORT 2.0 CF I
  Најниско 1.599,20 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  20%
 28. PATIKE TENSAUR SPORT 2.0 C FTWWHT/LUCBLU/CBLACK
  PATIKE TENSAUR SPORT 2.0 C FTWWHT/LUCBLU/CBLACK
  Најниско 1.599,20 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  20%
 29. PATIKE GRAND COURT 2.0 CF I FTWWHT/CRYJAD/CLPINK
  PATIKE GRAND COURT 2.0 CF I FTWWHT/CRYJAD/CLPINK
  Најниско 1.599,20 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  20%
 30. PATIKE HOOPS 3.0 CF I
  PATIKE HOOPS 3.0 CF I
  Најниско 1.679,20 ден. Регуларна цена 2.099,00 ден.
  20%
 31. BREAKNET 2.0 CF I
  BREAKNET 2.0 CF I
  Најниско 1.759,20 ден. Регуларна цена 2.199,00 ден.
  20%
 32. PATIKE HARVARD JR 2202 BLANCO
  PATIKE HARVARD JR 2202 BLANCO
  Најниско 1.099,50 ден. Регуларна цена 2.199,00 ден.
  50%
 33. PATIKE HARVARD JR 2203 BLANCO MARINO
  PATIKE HARVARD JR 2203 BLANCO MARINO
  Најниско 1.099,50 ден. Регуларна цена 2.199,00 ден.
  50%
 34. PATIKE VS SWITCH 3 CF I
  PATIKE VS SWITCH 3 CF I
  Најниско 1.759,20 ден. Регуларна цена 2.199,00 ден.
  20%
 35. REEBOK ROYAL PRIME 2.0 2V
  REEBOK ROYAL PRIME 2.0 2V
  Најниско 1.759,20 ден. Регуларна цена 2.199,00 ден.
  20%
 36. PATIKE BREAKNET 2.0 CF I
  PATIKE BREAKNET 2.0 CF I
  Најниско 1.759,20 ден. Регуларна цена 2.199,00 ден.
  20%

400 Продукти

ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака

за нарачки над 2990 денари

ЗАМЕНИ И ПОВРАТИ дозволени во рок од 14 денови од прием на нарачката.

Извади loyalty картица

и уживај во собирање и трошење на поените

Д Спортска Опрема 2024 Сите права задржани . Изработка Smart Web Izrada Smart Web