ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака за нарачки над 2990 денари

Плаќање со кредитна картичка, готовина при достава и однапред.

Топчиња

6 Продукти

Постави опаѓачки
 1. LOPTICE ZA STONI TENIS TRAINING (120 KOM)
  LOPTICE ZA STONI TENIS TRAINING (120 KOM)
  Најниско 32,00 ден. Регуларна цена 40,00 ден.
  20%
 2. LOPTICE ZA STONI TENIS TRAINING SH WHITE (144 KOM)
  LOPTICE ZA STONI TENIS TRAINING SH WHITE (144 KOM)
  Најниско 79,20 ден. Регуларна цена 99,00 ден.
  20%
 3. LOPTICE ZA STONI TENIS TRAINING SH ORANGE (144 KOM)
  LOPTICE ZA STONI TENIS TRAINING SH ORANGE (144 KOM)
  Најниско 79,20 ден. Регуларна цена 99,00 ден.
  20%
 4. LOPTICE ZA STONI TENIS OUTDOOR BALL 6
  LOPTICE ZA STONI TENIS OUTDOOR BALL 6
  Најниско 479,20 ден. Регуларна цена 599,00 ден.
  20%
 5. LOPTICE FLASH *** 40+ WHITE 3
  LOPTICE FLASH *** 40+ WHITE 3
  Најниско 479,20 ден. Регуларна цена 599,00 ден.
  20%
 6. LOPTICE FLASH *** 40+ WHITE 6
  LOPTICE FLASH *** 40+ WHITE 6
  Најниско 719,20 ден. Регуларна цена 899,00 ден.
  20%

6 Продукти

ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака

за нарачки над 2990 денари

ЗАМЕНИ И ПОВРАТИ дозволени во рок од 14 денови од прием на нарачката.

Извади loyalty картица

и уживај во собирање и трошење на поените

Д Спортска Опрема 2024 Сите права задржани . Изработка Smart Web Izrada Smart Web