OUT PAPUCE ADILETTE CF+ LOGO

Adidas - CG3425

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ

  • 9.5

Избери големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

MUSKE LIFESTYLE LETNJE PAPUCE

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Ѓон: Синтетика
Горен дел: Синтетичка кожа
Постава: Текстил
Одржување: Prebrisati vlažnom krpom
Бренд: ADIDAS
Програм: Машки
Робна група: ВЛЕЧКИ

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.