MASKA I DISALJKA SEA DISCOVERY 2 JR MASK+SNORKEL

Arena - 1E391-55

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ

  • 0

Избери големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

UNISEX EQU ZA PLIVANJE-OSTALO

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Бренд: Arena
Програм: Опрема

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.