ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака за нарачки над 2990 денари

Плаќање со кредитна картичка, готовина при достава и однапред.

HUMMEL

HUMMEL

HUMMEL е основан во Данска во 1923 година. Влијанието на данската традиција се рефлектира во дизајни кои следат едноставен крој, основни бои како црна и сива со комбинација на живи бои, како и мешавина на ретро и нови трендови за урбан изглед. Од 2006 година, Hummel се занимава и во областа на модните обувки, каде што акцентот е ставен на удобноста и квалитетот, додека развиените технологии обезбедуваат максимална удобност и заштита на стапалата при секое движење. Секоја од новите колекции е придружена со нови и возбудливи стилови кои даваат лесна можност за комбинирање на различни стилови на овој познат бренд: спорт, начин на живот, мода и обувки. Класичната пчела или Големата пчела е препознатлив мотив на брендот Hummel. Еден од основните материјали е памукот, што ја прави оваа колекција погодна и за спортски активности и за релаксација. Hummel вели: нашата страст е да дизајнираме, произведуваме и продаваме спортски и модни спортски производи што го носат уникатното наследство на Hummel. Наша цел се тимови и луѓе со карактер, кои функционираат во единство, добра енергија и дух. Нашиот бизнис го градиме преку брзи одговори на пазарните услови, блиски односи со партнерите, со уникатен и експресивен дизајн, добра приказна и континуиран фокус на профитабилноста.

1160 Продукти

Постави опаѓачки
 1. ELEMENT FOOTBALL SOCK
  ELEMENT FOOTBALL SOCK
  Најниско 196,00 ден. Регуларна цена 490,00 ден.
  60%
 2. CARAPE HMLSPORT ANCLE SOCKS
  CARAPE HMLSPORT ANCLE SOCKS
  Најниско 199,00 ден.
 3. HMLSPORT ANCLE SOCKS
  HMLSPORT ANCLE SOCKS
  Најниско 199,00 ден.
 4. CARAPE HML STORKE MEDIUM SIZE SOCKS
  CARAPE HML STORKE MEDIUM SIZE SOCKS
  Најниско 199,00 ден.
 5. CARAPE HML STORKE MEDIUM SIZE SOCKS
  CARAPE HML STORKE MEDIUM SIZE SOCKS
  Најниско 199,00 ден.
 6. CARAPE HML STORKE MEDIUM SIZE SOCKS
  CARAPE HML STORKE MEDIUM SIZE SOCKS
  Најниско 199,00 ден.
 7. ELITE INDOOR SOCK LOW
  ELITE INDOOR SOCK LOW
  Најниско 207,00 ден. Регуларна цена 690,00 ден.
  70%
 8. HMLLONG SPORT 1PK SOCKS
  HMLLONG SPORT 1PK SOCKS
  Најниско 299,00 ден.
 9. CARAPE HMLMINI NEW 2PK SOCKS
  CARAPE HMLMINI NEW 2PK SOCKS
  Најниско 299,00 ден.
 10. CARAPE HMLMINI NEW 2PK SOCKS
  CARAPE HMLMINI NEW 2PK SOCKS
  Најниско 299,00 ден.
 11. CARAPE HMLMINI NEW 2PK SOCKS
  CARAPE HMLMINI NEW 2PK SOCKS
  Најниско 299,00 ден.
 12. CARAPE HMLMINI NEW 2PK SOCKS
  CARAPE HMLMINI NEW 2PK SOCKS
  Најниско 299,00 ден.
 13. JAPANKE HMLBERGAMA
  JAPANKE HMLBERGAMA
  Најниско 316,00 ден. Регуларна цена 790,00 ден.
  60%
 14. JAPANKE HMLBERGAMA
  JAPANKE HMLBERGAMA
  Најниско 316,00 ден. Регуларна цена 790,00 ден.
  60%
 15. HMLBARGA T-SHIRT
  HMLBARGA T-SHIRT
  Најниско 316,00 ден. Регуларна цена 790,00 ден.
  60%
 16. HML BERGAMA
  HML BERGAMA
  Најниско 316,00 ден. Регуларна цена 790,00 ден.
  60%
 17. DRES CCORE WOMENS SS JERSEY
  DRES CCORE WOMENS SS JERSEY
  Најниско 327,00 ден. Регуларна цена 1.090,00 ден.
  70%
 18. DRES CORE SS POLY JERSEY
  DRES CORE SS POLY JERSEY
  Најниско 327,00 ден. Регуларна цена 1.090,00 ден.
  70%
 19. HMLPACO T-SHIRT S/S
  HMLPACO T-SHIRT S/S
  Најниско 356,00 ден. Регуларна цена 890,00 ден.
  60%
 20. LFS MAJICA HMLFLORELLA T-SHIRT
  LFS MAJICA HMLFLORELLA T-SHIRT
  Најниско 356,00 ден. Регуларна цена 890,00 ден.
  60%
 21. HMLLAUREN T-SHIRT S/S
  HMLLAUREN T-SHIRT S/S
  Најниско 356,00 ден. Регуларна цена 890,00 ден.
  60%
 22. MAJICA HMLLAUREN T-SHIRT S/S
  MAJICA HMLLAUREN T-SHIRT S/S
  Најниско 356,00 ден. Регуларна цена 890,00 ден.
  60%
 23. MAJCA LENARD
  MAJCA LENARD
  Најниско 356,00 ден. Регуларна цена 890,00 ден.
  60%
 24. MAJICA HMLPACO T-SHIRT S/S
  MAJICA HMLPACO T-SHIRT S/S
  Најниско 359,60 ден. Регуларна цена 899,00 ден.
  60%
 25. HMLSIENNA SHORTS
  HMLSIENNA SHORTS
  Најниско 387,00 ден. Регуларна цена 1.290,00 ден.
  70%
 26. STUCNE FUNDAMENTAL FOOTBALL SOCK
  STUCNE FUNDAMENTAL FOOTBALL SOCK
  Најниско 390,00 ден.
 27. CORE WOMENS SHORTS
  CORE WOMENS SHORTS
  Најниско 396,00 ден. Регуларна цена 990,00 ден.
  60%
 28. CORE POLY SHORTS
  CORE POLY SHORTS
  Најниско 396,00 ден. Регуларна цена 990,00 ден.
  60%
 29. HELANKE LEINES TIGHTS
  HELANKE LEINES TIGHTS
  Најниско 396,00 ден. Регуларна цена 990,00 ден.
  60%
 30. HELANKE LEINES TIGHTS
  HELANKE LEINES TIGHTS
  Најниско 396,00 ден. Регуларна цена 990,00 ден.
  60%
 31. HELANKE LEINES TIGHTS
  HELANKE LEINES TIGHTS
  Најниско 396,00 ден. Регуларна цена 990,00 ден.
  60%
 32. HMLGAIMAN T-SHIRT S/S
  HMLGAIMAN T-SHIRT S/S
  Најниско 396,00 ден. Регуларна цена 990,00 ден.
  60%
 33. HMLMEDIUM V2 SIZE SOCKS
  HMLMEDIUM V2 SIZE SOCKS
  Најниско 399,00 ден.
 34. HMLMEDIUM V2 SIZE SOCKS
  HMLMEDIUM V2 SIZE SOCKS
  Најниско 399,00 ден.
 35. CARAPE HMLMEDIUM V2 SIZE SOCKS
  CARAPE HMLMEDIUM V2 SIZE SOCKS
  Најниско 399,00 ден.
 36. MAJICA HMLKEIKO T-SHIRT
  MAJICA HMLKEIKO T-SHIRT
  Најниско 399,60 ден. Регуларна цена 999,00 ден.
  60%

1160 Продукти

ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака

за нарачки над 2990 денари

ЗАМЕНИ И ПОВРАТИ дозволени во рок од 14 денови од прием на нарачката.

Извади loyalty картица

и уживај во собирање и трошење на поените

Д Спортска Опрема 2024 Сите права задржани . Изработка Smart Web Izrada Smart Web