TS LOPTA CONCEPT PLUS HANDBALL

Hummel - 91787-9210

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ

  • 2.0

Избери големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

RUKOMETNE LOPTE
sastav : Poliuretan

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Програм: Опрема
Бренд: HUMMEL
Робна група: ТОПКИ

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.