ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака за нарачки над 2990 денари

Плаќање со кредитна картичка, готовина при достава и однапред.

IPANEMA

IPANEMA

IPANEMA е еден од најважните бразилски брендови. Иако е релативно нов бренд, тој направи вистинска револуција во областа на летните обувки на пазарот. Го лансираше познатата бразилска манекенка Жизел Бундхен, па овој бренд често се поврзува со нејзиното име. Ipanema е бренд кој е вљубен во ритамот што го движи светот. Инспирирана од животот на бразилските улици и плажи, IPANEMA е водена од уникатни, едноставни секојдневни детали. Нејзината суштина потекнува од плажата на Рио де Жанеиро, по која овој бренд го добил своето име, но во исто време овој бренд е космополитски. Во секоја колекција, IPANEMA останува доследна на себе и на својата филозофија. Различни стилови вклучуваат флип-апостолки и сандали кои можат да се носат на плажа, во град, во текот на денот... IPANEMA е еколошки бренд и целото негово производство се базира на 100% рециклирани материјали и дури 30 % рециклирани материјали рециклирани. На овој начин IPANEMA се грижи за одржливоста на природата.

27 Продукти

Постави опаѓачки
 1. JAPANKE IPANEMA ANATOMIC COLORS KIDS
  JAPANKE IPANEMA ANATOMIC COLORS KIDS
  Најниско 269,70 ден. Регуларна цена 899,00 ден.
  70%
 2. JAPANKE IPANEMA ANATOMIC COLORS KIDS
  JAPANKE IPANEMA ANATOMIC COLORS KIDS
  Најниско 269,70 ден. Регуларна цена 899,00 ден.
  70%
 3. JAPANKE IPANEMA ANAT COLORS FEM
  JAPANKE IPANEMA ANAT COLORS FEM
  Најниско 359,60 ден. Регуларна цена 899,00 ден.
  60%
 4. JAPANKE IPANEMA ANAT COLORS FEM
  JAPANKE IPANEMA ANAT COLORS FEM
  Најниско 359,60 ден. Регуларна цена 899,00 ден.
  60%
 5. JAPANKE IPANEMA ANAT COLORS FEM
  JAPANKE IPANEMA ANAT COLORS FEM
  Најниско 359,60 ден. Регуларна цена 899,00 ден.
  60%
 6. JAPANKE IPANEMA ANATOMIC COLORS KIDS
  JAPANKE IPANEMA ANATOMIC COLORS KIDS
  Најниско 359,60 ден. Регуларна цена 899,00 ден.
  60%
 7. JAPANKE IPANE ANAT COLORS FEM
  JAPANKE IPANE ANAT COLORS FEM
  Најниско 396,00 ден. Регуларна цена 990,00 ден.
  60%
 8. PAPUCE IPANEMA URBAN IV SLIDE KIDS
  PAPUCE IPANEMA URBAN IV SLIDE KIDS
  Најниско 479,60 ден. Регуларна цена 1.199,00 ден.
  60%
 9. JAPANKE IPANE ANAT COLORS FEM
  JAPANKE IPANE ANAT COLORS FEM
  Најниско 495,00 ден. Регуларна цена 990,00 ден.
  50%
 10. JAPANKEIPANE ANAT COLORS FEM
  JAPANKEIPANE ANAT COLORS FEM
  Најниско 495,00 ден. Регуларна цена 990,00 ден.
  50%
 11. JAPANKEIPANE ANAT COLORS FEM
  JAPANKEIPANE ANAT COLORS FEM
  Најниско 495,00 ден. Регуларна цена 990,00 ден.
  50%
 12. JAPANKE IPANE ANATOMICA TAN FEM
  JAPANKE IPANE ANATOMICA TAN FEM
  Најниско 495,00 ден. Регуларна цена 990,00 ден.
  50%
 13. JAPANKE IPANE KIREI FEM
  JAPANKE IPANE KIREI FEM
  Најниско 495,00 ден. Регуларна цена 990,00 ден.
  50%
 14. JAPANKE IPANEMA KIREI FEM
  JAPANKE IPANEMA KIREI FEM
  Најниско 499,50 ден. Регуларна цена 999,00 ден.
  50%
 15. JAPANKE IPANEMA BOSSA SOFT CHIC FEM
  JAPANKE IPANEMA BOSSA SOFT CHIC FEM
  Најниско 519,60 ден. Регуларна цена 1.299,00 ден.
  60%
 16. PAPUCE IPANE UNISEX SLIDE KIDS
  PAPUCE IPANE UNISEX SLIDE KIDS
  Најниско 556,00 ден. Регуларна цена 1.390,00 ден.
  60%
 17. JAPANKE IPANE ANAT LOLITA FEM
  JAPANKE IPANE ANAT LOLITA FEM
  Најниско 556,00 ден. Регуларна цена 1.390,00 ден.
  60%
 18. JAPANKE IPANEMA BOSSA SOFT CHIC FEM
  JAPANKE IPANEMA BOSSA SOFT CHIC FEM
  Најниско 559,60 ден. Регуларна цена 1.399,00 ден.
  60%
 19. SANDALE IPANEMA FOLLOW BABY
  SANDALE IPANEMA FOLLOW BABY
  Најниско 559,60 ден. Регуларна цена 1.399,00 ден.
  60%
 20. JAPANKE IPANEMA BOSSA SOFT CHIC FEM
  JAPANKE IPANEMA BOSSA SOFT CHIC FEM
  Најниско 559,60 ден. Регуларна цена 1.399,00 ден.
  60%
 21. PAPUCE IPANEMA STREET II FEM
  PAPUCE IPANEMA STREET II FEM
  Најниско 649,50 ден. Регуларна цена 1.299,00 ден.
  50%
 22. SANDALE IPANEMA SOLAR SANDAL FEM
  SANDALE IPANEMA SOLAR SANDAL FEM
  Најниско 679,60 ден. Регуларна цена 1.699,00 ден.
  60%
 23. JAPANKE IPANE ANAT LOLITA FEM
  JAPANKE IPANE ANAT LOLITA FEM
  Најниско 695,00 ден. Регуларна цена 1.390,00 ден.
  50%
 24. PAPUCE IPANE UNISEX SLIDE KIDS
  PAPUCE IPANE UNISEX SLIDE KIDS
  Најниско 695,00 ден. Регуларна цена 1.390,00 ден.
  50%
 25. PAPUCE IPANE STREET II FEM
  PAPUCE IPANE STREET II FEM
  Најниско 779,40 ден. Регуларна цена 1.299,00 ден.
  40%
 26. OUT JAPANKE IPANEMA ANATOMIC TEMAS VII FEM
  OUT JAPANKE IPANEMA ANATOMIC TEMAS VII FEM
  Најниско 890,00 ден.
 27. JAPANKE IPANE TRENDY FEM
  JAPANKE IPANE TRENDY FEM
  Најниско 945,00 ден. Регуларна цена 1.890,00 ден.
  50%

27 Продукти

ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака

за нарачки над 2990 денари

ЗАМЕНИ И ПОВРАТИ дозволени во рок од 14 денови од прием на нарачката.

Извади loyalty картица

и уживај во собирање и трошење на поените

Д Спортска Опрема 2024 Сите права задржани . Изработка Smart Web Izrada Smart Web