ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака за нарачки над 2990 денари

Плаќање со кредитна картичка, готовина при достава и однапред.

JOMA

JOMA

Joma - каде спортската страст и иновативноста се испреплетуваат за да ви обезбедат врвна спортска опрема! Со богата традиција и искуство, Joma стана синоним за висококвалитетна спортска облека, обувки и опрема по пристапни цени.

Колекцијата Joma вклучува широк асортиман на производи за различни спортски дисциплини, од фудбал до трчање, овозможувајќи ви да ги достигнете вашите цели со сигурност.

Секое парче е внимателно дизајнирано за да обезбеди најдобри перформанси и удобност, користејќи технолошки иновации и висококвалитетни материјали.

Брендот се издвојува по својата посветеност на спортска извонредност, поддржувајќи ги спортистите од сите нивоа со опрема што им овозможува да се истакнат во секое време.

Изберете Joma и придружете се на глобалната заедница на спортисти кои веруваат во квалитетот, стилот и функционалноста како клучни елементи за постигнување на најдобри спортски резултати.

93 Продукти

Постави опаѓачки
 1. PATIKE PROPULSION JR
  PATIKE PROPULSION JR
  Најниско 996,00 ден. Регуларна цена 2.490,00 ден.
  60%
 2. PATIKE BUTTERFLAY JR
  PATIKE BUTTERFLAY JR
  Најниско 1.039,60 ден. Регуларна цена 2.599,00 ден.
  60%
 3. PATIKE TOLEDO JR
  PATIKE TOLEDO JR
  Најниско 1.095,00 ден. Регуларна цена 2.190,00 ден.
  50%
 4. PATIKE FERRO JR 2333 MARINO ROSA
  PATIKE FERRO JR 2333 MARINO ROSA
  Најниско 1.099,50 ден. Регуларна цена 2.199,00 ден.
  50%
 5. PATIKE TOLEDO JR 2303
  PATIKE TOLEDO JR 2303
  Најниско 1.199,40 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  40%
 6. PATIKE FAST JR
  PATIKE FAST JR
  Најниско 1.199,60 ден. Регуларна цена 2.999,00 ден.
  60%
 7. PATIKE STAR JR
  PATIKE STAR JR
  Најниско 1.199,60 ден. Регуларна цена 2.999,00 ден.
  60%
 8. PATIKE FAST JR
  PATIKE FAST JR
  Најниско 1.199,60 ден. Регуларна цена 2.999,00 ден.
  60%
 9. PATIKE BUTTERFLAY JR
  PATIKE BUTTERFLAY JR
  Најниско 1.295,00 ден. Регуларна цена 2.590,00 ден.
  50%
 10. PATIKE ADVENTURE JR
  PATIKE ADVENTURE JR
  Најниско 1.299,50 ден. Регуларна цена 2.599,00 ден.
  50%
 11. PATIKE ADVENTURE JR
  PATIKE ADVENTURE JR
  Најниско 1.299,50 ден. Регуларна цена 2.599,00 ден.
  50%
 12. PATIKE HARVARD JR 2202 BLANCO
  PATIKE HARVARD JR 2202 BLANCO
  Најниско 1.319,40 ден. Регуларна цена 2.199,00 ден.
  40%
 13. PATIKE HARVARD JR 2203 BLANCO MARINO
  PATIKE HARVARD JR 2203 BLANCO MARINO
  Најниско 1.319,40 ден. Регуларна цена 2.199,00 ден.
  40%
 14. KOPACKE TOLEDO JR
  KOPACKE TOLEDO JR
  Најниско 1.319,40 ден. Регуларна цена 2.199,00 ден.
  40%
 15. KOPACKE TOLEDO JR
  KOPACKE TOLEDO JR
  Најниско 1.319,40 ден. Регуларна цена 2.199,00 ден.
  40%
 16. PATIKE TOLEDO JR
  PATIKE TOLEDO JR
  Најниско 1.399,30 ден. Регуларна цена 1.999,00 ден.
  30%
 17. PATIKE DRIBLING
  PATIKE DRIBLING
  Најниско 1.495,00 ден. Регуларна цена 2.990,00 ден.
  50%
 18. PATIKE SIMA JR 2303 MARINO
  PATIKE SIMA JR 2303 MARINO
  Најниско 1.499,50 ден. Регуларна цена 2.999,00 ден.
  50%
 19. PATIKI R.VITALY LADY 2201 BLACK FUCHSIA
  PATIKI R.VITALY LADY 2201 BLACK FUCHSIA
  Најниско 1.499,50 ден. Регуларна цена 2.999,00 ден.
  50%
 20. PATIKE DRIBLING 2301
  PATIKE DRIBLING 2301
  Најниско 1.499,50 ден. Регуларна цена 2.999,00 ден.
  50%
 21. PATIKE STAR JR
  PATIKE STAR JR
  Најниско 1.499,50 ден. Регуларна цена 2.999,00 ден.
  50%
 22. KOPACKE TOLEDO JR 2308
  KOPACKE TOLEDO JR 2308
  Најниско 1.539,30 ден. Регуларна цена 2.199,00 ден.
  30%
 23. PATIKE TOLEDO JR
  PATIKE TOLEDO JR
  Најниско 1.539,30 ден. Регуларна цена 2.199,00 ден.
  30%
 24. PATIKE ADVENTURE JR
  PATIKE ADVENTURE JR
  Најниско 1.559,40 ден. Регуларна цена 2.599,00 ден.
  40%
 25. PATIKE MAXIMA 2301
  PATIKE MAXIMA 2301
  Најниско 1.619,40 ден. Регуларна цена 2.699,00 ден.
  40%
 26. PATIKE ADVENTURE JR
  PATIKE ADVENTURE JR
  Најниско 1.619,40 ден. Регуларна цена 2.699,00 ден.
  40%
 27. KOPACKE XPANDER 2304
  KOPACKE XPANDER 2304
  Најниско 1.649,50 ден. Регуларна цена 3.299,00 ден.
  50%
 28. PATIKE TK.SHOCK LADY 2201 BLACK PINK
  PATIKE TK.SHOCK LADY 2201 BLACK PINK
  Најниско 1.699,50 ден. Регуларна цена 3.399,00 ден.
  50%
 29. PATIKE MASTER 1000
  PATIKE MASTER 1000
  Најниско 1.745,00 ден. Регуларна цена 3.490,00 ден.
  50%
 30. PATIKI MASTER 1000 LADY
  PATIKI MASTER 1000 LADY
  Најниско 1.749,50 ден. Регуларна цена 3.499,00 ден.
  50%
 31. PATIKE DRIBLING 2303
  PATIKE DRIBLING 2303
  Најниско 1.799,40 ден. Регуларна цена 2.999,00 ден.
  40%
 32. PATIKE MAXIMA 2301
  PATIKE MAXIMA 2301
  Најниско 1.799,40 ден. Регуларна цена 2.999,00 ден.
  40%
 33. KOPACKE AGUILA 2301
  KOPACKE AGUILA 2301
  Најниско 1.799,40 ден. Регуларна цена 2.999,00 ден.
  40%
 34. PATIKI R.VITALY MEN 2212 GREY GREEN
  PATIKI R.VITALY MEN 2212 GREY GREEN
  Најниско 1.799,40 ден. Регуларна цена 2.999,00 ден.
  40%
 35. PATIKI R.VITALY LADY 2301 BLACK PINK
  PATIKI R.VITALY LADY 2301 BLACK PINK
  Најниско 1.799,40 ден. Регуларна цена 2.999,00 ден.
  40%
 36. PATIKE DRIBLING 2301
  PATIKE DRIBLING 2301
  Најниско 1.799,40 ден. Регуларна цена 2.999,00 ден.
  40%
Page

93 Продукти

ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака

за нарачки над 2990 денари

ЗАМЕНИ И ПОВРАТИ дозволени во рок од 14 денови од прием на нарачката.

Извади loyalty картица

и уживај во собирање и трошење на поените

Д Спортска Опрема 2024 Сите права задржани . Изработка Smart Web Izrada Smart Web