ПРОИЗВОДИ

ФИЛТЕР

701 АРТИКЛИ

KAPPA> е италијански производител на спортска облека со над 100 години успешен бизнис. Тој е единствениот спортски бренд што сè уште е во сопственост на Италијанците. Знакот на мажите и жените, со грб што се потпираат едни на други како знак на еднаквост, со години е синоним за спортска опрема од високо ниво, вклучувајќи спортски дресови, квалитетни тренерки, облека и обувки, наменети за професионалци , како и за рекреативци. Без разлика дали се подготвувате за обука, одење или излегување во град - не е важно! Овој италијански бренд ќе ви овозможи удобност, како и модерен и атрактивен изглед кој привлекува внимание каде и да се појавите. Денес Капа е глобален бренд претставен во над 120 земји. Многу клубови и национални тимови во спортови како фудбал, кошарка, скијање, атлетика ... ја носеа и носеа значката Капа. Ѕвездите како Карл Луис, Флоренс Грифит Дојнер и Едвин Мозиз носеа опрема на Капа на Олимпијадата во Лос Анџелес во 1984 година. Денес, многу спонзорирани тимови од брендот Капа се ФК Наполи, ФК Торино и ФИСИ италијанскиот ски тим.