ОБРАБОТКА НА НАРАЧКА И ИСПОРАКА ОД 2-5 РАБОТНИ ДЕНОВИ

Бесплатна испорака за нарачки над 2990 денари

Плаќање со кредитна картичка, готовина при достава и однапред.

Податоци за трговецот


 • Податоци за трговецот

  Име: Друштво за трговија и застапување ДЕЛТА СПОРТ ДООЕЛ експорт-импорт Скопје

  Адреса: ул.1732 бр.2, 1000 Скопје

  Дејност и шифра на дејноста: трговија на големо со обувки и облека – 46.42

  Матичен број: 5495733

  ЕДБ МК: 4030001407695

  Веб - страница: www.dsport.mk

  Контакт телефон: +389 02 3070 176

  Контакт електронска пошта: onlinemk@djaksport.com

Д Спортска Опрема 2024 Сите права задржани . Изработка Smart Web Izrada Smart Web