TS LOPTA FIBA 3X3 OFFICIAL GAME BALL

Wilson - WTB0533XB

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ

  • 0.0

Избери големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

BASKET LOPTE

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Програм: Опрема
Робна група: ТОПКИ
Бренд: Wilson

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.