TS LOPTA NK PRMR X

Nike - SC3092-102

ДОСТАПНИ БОИ

ГОЛЕМИНИ

  • PRO

Избери големина

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

FUDBALSKE LOPTE

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Програм: Опрема
Бренд: NIKE
Робна група: ТОПКИ

БРЕНД

Податоците се од информативен карактер и подложни на промена. Сите прикажани производи се дел од нашата понуда, но не подразбираат достапност во секој момент. За жал, не можеме да гарантираме дека описот на производот, сликите и информациите се без грешка.